Tenismanul spaniol Rafael Nadal a câştigat turneul Melbourne Summer Set / Victoria vine după cinci luni de absență din cauza unei accidentări

2 săptămâni in urmă 21

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, principalul favorit, a câştigat turneul Melbourne Summer Set (ATP 250), dotat cu premii totale de 521.000 de dolari, la revenirea sa în circuit după cinci luni de absenţă, învingându-l în finală pe americanul Maxime Cressy (112 ATP), cu 7-6 (8/6), 6-3, duminică, cu opt zile înaintea debutului Openului Australiei (17-30 ianuarie), informează AFP, citată de Agerpres.

Nadal (35 ani), Nr.6 mondial, nu mai jucase de la semifinala pierdută la Roland Garros în luna iunie, din cauza unei accidentări la piciorul stâng, cu excepţia a două meciuri disputate la începutul lunii august la Washington. Jucătorul spaniol a fost infectat cu Covid-19 la finele lui decembrie cu ocazia turneului demonstrativ de la Abu Dhabi.

Rafael Nadal, deţinător a 20 de trofee de Mare Şlem – la egalitate cu Roger Federer şi Novak Djokovic -, a intrat astfel în posesia celui de-al 89-lea său titlu, primul după Roma în luna mai.

Sursa foto: Twitter / Rafael Nadal

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă