"Telenovela" Xavi la Barcelona s-a încheiat! Anunțul făcut de Mundo Deportivo

4 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Xavi Hernandez va fi noul antrenor al Barcelonei

O delegaţie a clubului FC Barcelona a sosit miercuri seara la Doha, pentru a-i convinge pe responsabilii lui Al-Sadd să fie de acord cu plecarea lui Xavi, aflat la cârma echipei qatariene din 2019.

Spaniolul are un contract valabil până în 2023 cu Al-Sadd, iar negocierile dintre cele două părţi au intrat în "faza lor finală", fiind abordată "inclusiv chestiunea clauzei (de eliberare)", conform unei surse bine informate, citată de AFP.

"Acordul, în cursul discuţiilor, este ca Al-Sadd să anuleze clauza şi, în schimb, FC Barcelona să accepte disputarea unui meci amical cu cubul din Qatar, la Doha, precum şi participarea echipei Al-Sadd la Trofeul Gamper", meciul amical de gală organizat anual la Barcelona, potrivit aceleiaşi surse.

Xavi și-a stabilit staff-ul de la Barcelona

Xavi, fostul căpitan al Barcelonei, şi-a stabilit deja staff-ul cu care va lucra la revenirea sa pe Camp Nou, compus din 7 membri, printre aceştia numărându-se fratele său Oscar Hernandez şi Sergio Alegre, care vor îndeplini rolul de antrenori secunzi, conform El Mundo Deportivo.

Prezentarea oficială ca antrenor al Barcelonei va avea loc abia marți sau miercuri. Până atunci, Xavi va fi în trbune la meciul din deplasarea cu Celta Vigo, pentru a vedea jucătorii la lucru, sub comanda interimarului Sergi Barjuan.

Presa spaniolă anunță că primul meci oficial când Xavi va sta pe banca Barcelonei va fi cel cu Espanyol, după pauza provocată de meciurile echipelor naționale.

Etichete: barcelona , xavi , al sadd
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă