”Telenovela” s-a încheiat, însă relația Varga-Petrescu e în continuare tensionată: ”E nebun? Nu mă ocup de găinării”

1 săptămână in urmă 19

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Fanii i-au cerut demisia lui Petrescu, iar patronul clubului CFR Cluj s-a declarat public nemulțumit de rezultatele echipei în cupele europene. Cu toate acestea, tehnicianul de 54 de ani va continua, cel puțin deocamdată, pe banca ardelenilor.

Ioan Varga l-a ”înțepat din nou” pe Dan Petrescu: ”E nebun? Eu nu mă ocup de găinării”

Cu câteva minute înainte de a apărea comunicatul CFR-ului, Ioan Varga i-a dat o replică dură lui Dan Petrescu, după ce antrenorul ar fi sugerat că omul de afaceri s-ar fi implicat și le-ar fi impus suporterilor să-i ceară demisia lui Petrescu.

Eu cred că el este ofensat un pic pentru că i-a strigat lumea (n.r.- demisia). Dar eu nu am nicio implicare în asta. Eu nu mă ocup de găinării, nu mă ocup ... Cum să mă duc eu să vorbesc cu suporterii să strige demisia? E nebun? Eu nici nu mă duc pe stadion.

În primul rând eu nu mai am voie medical să mă implic cu emoţiile şi cu astea. Minimum şase luni de zile trebuie să stau departe de fotbal. Şi tocmai d-asta am vrut să fie îmbunătăţită situaţia de a câştiga nişte bani”, a declarat Ioan Varga, la emisiunea Liga Digisport.

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj: "Are parte de încrederea conducerii clubului"

Doctori fără frontieră sau îngeri în costum medical: fă cunoștință cu cei care lasă tot și pleacă în lume, să ajute. Pe Digi Life și Digi Online, de la 21:00!

"În urma ultimelor speculații apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă anumite precizări.

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect, iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani. Conducerea clubului CFR 1907 Cluj", se arată în comunicatul clubului CFR Cluj.

Dacă voia să-l demită pe Dan Petrescu, patronul CFR-ului, Ioan Varga, trebuia să-i achite antrenorului 400.000 de euro, clauza de reziliere a contractului.

Etichete: dan petrescu , antrenor cfr cluj , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă