„Telenovela Rednic” nu s-a încheiat! Două scenarii în prim-plan: cu câți bani se alege „Puriul” de la Dinamo

2 săptămâni in urmă 23

Articol de - Publicat joi, 06 ianuarie 2022, 18:03 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 18:17

Mircea Rednic, 59 de ani, a fost demis de către Dinamo la finalul lui decembrie, clubul l-a informat de decizie, doar că „Puriul” a refuzat să semneze actele divorțului. 

Roș-albii susțin că nu vor ajunge la un proces cu fostul lor antrenor, așa cum se va întâmpla cu Dario Bonetti.

„Trebuie să rezilieze, dar nu mai este antrenorul lui Dinamo. Putem să reziliem unilateral, dar în anumite condiții. Nu urmează un proces, doar trebuie să îi dăm niște salarii, în cel mai rău caz”, a spus Iuliu Mureșan. 

Detalii de ultimă oră despre noul stadion Dinamo » CNI anunță etapele rămase până la începerea demolării vechii arene

DINAMO

Detalii de ultimă oră despre noul stadion Dinamo » CNI anunță etapele rămase până la începerea demolării vechii arene

Conform informațiilor GSP, sunt două alternative. Prima, Rednic va fi de acord cu 13.000 de euro, o lună și jumătate din angajamul financiar pe care îl mai avea de încasat. 

A doua, tehnicianul, care nu a recunoscut decizia demiterii, ar putea să forțeze situația și să se aleagă cu cel mult patru salarii, conform unei clauze din contract, el fiind remunerat cu câte 8.000 de euro pe lună.

Șefii lui Dinamo explică demiterea lui Rednic: „Între el și jucători se crease o falie adâncă”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dat cărțile pe față într-un superinterviu de 3 pagini oferit jurnalistului GSP Eduard Apostol.

Adimistratorul judiciar al „câinilor” explică de ce s-a decis renunțare la Mircea Rednic, dezvăluie unde a greșit acesta și laudă numirea lui Flavius Stoican.

- Ați știut și aprobat demiterea lui Mircea Rednic? 
- Evident că am știut, formal, orice decizie sportivă nu poate fi dusă la îndeplinire fără a trece prin mâna noastră. A fost luată o hotărâre la nivel executiv, ne-a fost prezentat un referat pentru încetarea colaborării, l-am aprobat, am desfăcut angajamentul.

- Ce i s-a reproșat lui Rednic, în afara rezultatelor?
- Rezultatele au fost o componentă foarte importantă, toată lumea se aștepta ca astăzi Dinamo să nu mai fie pe o poziție retrogradabilă direct. Nu aveam așteptări de play-off, dar măcar să urce echipa câteva locuri. Au fost și motive contractuale, neîndeplinirea unor obiective de succes.

- Ce a făcut bine și ce a făcut rău Rednic?
- O componentă importantă a insuccesului său a fost ghinionul. Punctele pierdute în prelungiri. Apoi, din păcate, nu a reușit să strângă jucătorii în jurul său, într-o situație de criză. A existat o falie din ce în ce mai adâncă între ceea ce făcea antrenorul și ceea ce jucătorii erau dispuși să accepte în această colaborare.

- Ar fi putut salva echipa? - Dorința noastră asta a fost când l-am angajat. Dar, câteodată, e bine să tai nodul gordian mai repede, ca să nu regreți mai târziu.

  • Interviul integral poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, în Gazeta Digitală – AICI sau pe www.gsp.ro, în cursul zilei.
  • Prima parte, AICI: „Discutăm cu 4 investitori, dar nu ne ajută tulburările din jurul echipei”
  • A doua parte, AICI: „Răzvan Zăvăleanu numește cele două motive pentru care fotbaliștii o refuză pe Dinamo”

VIDEO Flavius Stoican și Florin Răducioiu au fost prezentați la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo, gata să renunțe la Sorescu! Conducerea dă detalii de la negocieri: „Am ținut cont de sentimentele suporterilor, dar scopul e salvarea echipei”

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo explică demiterea lui Rednic: „Între el și jucători se crease o falie adâncă” » Încredere totală în Stoican: „E cea mai motivantă persoană”

Playtech: Dr. Adrian Marinescu dezvăluie tratamentul corect pentru infecția cu Omicron. Ce este INTERZIS să faci dacă te-ai îmbolnăvit


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă