Telefonul dat de fostul ministru de interne, omul despre care se spune că decide totul la CFR Cluj. "M-a sunat"

1 lună in urmă 26

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a fost cel care după plecarea lui Şumudică a avut curajul să spună că nu Varga este cel care comandă toate mişcările de la Cluj. A evitat să dea nume, dar informaţii despre implicările foştilor miniştri Vasile Dâncu şi Ioan Rus la clubul din Ardeal circulă de multă vreme.

Dumitru Dragomir a fost sunat de fostul ministru de Interne, Ioan Rus

"Ca să vă dau în premieră, m-a sunat ministrul Rus. Cu care eu sunt amic. Un tip de care eu am o părere foarte bună pentru că este un tip deştept. Nu că e doctor în economie, ci este un om deştept! Îl cunosc de pe timpul răposatului (n.r. Nicolae Ceauşescu), Dumnezeu să-l odihnească.

Şi m-a sunat şi mi-a spus că într-adevăr patronul adevărat ar fi  Varga (n.r. Ioan Varga). Chiar dacă influenţele mai sunt şi din altă parte. Dom'ne, Grupul de la Cluj este puternic. A fost, este şi va fi puternic. Greu să-l dărâmi.

Am spus eu că este un tip deştept şi cred că pentru asta m-a sunat, să-mi mulţumească. Şi, printre altele, mi-a spus şi treaba asta", a spus Dumitru Dragomir la emisiuea Digi Sport Matinal.

  • "Grupul de la Cluj" era denumită tabăra din care fceau parte Ioan Rus – ministru de Interne, Vasile Dâncu - ministru al Informaţiilor Publice, şi Vasile Puşcaş - ministru delegat, Negociator Şef al României cu Uniunea Europeană. Expresia s-a conturat în vara lui 2004, când cei trei politicieni au promovat necesitatea modernizării PSD-ului şi desprinderea de anumiţi lideri, gen Ion Iliescu.

Dom' Mitică a întors-o ca la Ploieşti

Prezent în platoul de la Digi Sport, Dumitru Dragomir a susţinut că Ioan Rus l-a sunat ca să-i mulţumească. Numai că telefonul fostului ministru de interne a venit după ce fostul preşedinte de la LPF afirmase că "la Cluj altcineva comandă, nu Varga".

Amândoi sunt antrenori mari, și Șumudică, și Petrescu. Acolo e altceva, e o chestie politică, de oameni politici. Eu știu mai multe, dar tac. Au făcut multe lucruri.

Sunt doi-trei politicieni, nu le dau numele, că nu vreau să intru în conflict cu ei. Asta e cauza, ei au fost deranjați, au fost deranjați de atitudinea lui Șumudică. Acolo altcineva comandă, nu Varga.

Ei nu știau cum e Șumudică. Întoarcerea lui Dan Petrescu e bună, mai ales pentru cei nostalgici, Dan Petrescu a avut rezultate acolo”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProX.

Etichete: dumitru dragomir , ioan varga , ioan rus , grupul de la cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă