Teatrul Național "I. L. Caragiale" reia spectacolele în toate sălile din 5 februarie

1 lună in urmă 21

Teatrul Național București / FOTO: www.facebook.com/TNB.Ro

"Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi este vital să aflăm că putem deschide stagiunea", a declarat managerul TNB, Ion Caramitru, citat de Agerpres.

Între primele spectacole care vor putea fi văzute se numără "Jurnal de România. 1989" - premieră a verii 2020 la TNB şi "Noii infractori" (la Sala Mare), "Preşul" şi "Frumos e în septembrie la Veneţia" (Sala Studio), "Orchestra Titanic" şi "Omul care a văzut moartea" (Sala Pictura), la Atelier - cel mai nou spectacol "Incognito de Nick Payne", precum şi "Anonimul veneţian" sau "20 de ani în Siberia".

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, ora 11.00, precum şi online.

Programul casei de bilete a TNB în perioada 23 ianuarie - 4 februarie este între orele 11.00 - 18.00, iar luni, 25 ianuarie, de la 10.00 la 16.00. În zilele de 5, 6 şi 7 februarie, casa de bilete va fi deschisă în intervalul orar 10.00 - 19.00.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis vineri că, începând de luni, în sălile de spectacol, în teatre şi cinematografe va fi permis accesul publicului în limita a 30% din capacitate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă