Teatrul Naţional din București își suspendă activitatea timp de 14 zile după intrarea Capitalei, banii pentru bilete vor fi returnați

1 lună in urmă 1

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti anunţă suspendarea spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile proprii, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 8 martie, după ce Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a decis interzicerea spectacolelor din cauza intrării în cenariul roșu, transmite Agerpres.

Contravaloarea biletelor cumpărate va fi restituită începând cu ziua de marţi, 9 martie, ora 10,00. Casa de bilete va fi deschisă de marţi până vineri între orele 10,00 – 18,00 şi este necesară prezentarea biletului în format fizic. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi returnată direct în cont de către mystage.ro la o dată care va fi anunţată ulterior, precizează sursa citată.

Pe 8 martie, la TNB erau programate două reprezentaţii cu „Sunt un orb”, un spectacol găzduit la Sala Mare, cu Horaţiu Mălăele, de la orele 17,30 şi 20,00. (Foto: Facebook/ TNB)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă