Teatru în TVR: În această seară, spectacolul „Iubire dublu distilată”

2 months ago 2

Diseară, în curtea TVR, Teatrio ne invită la spectacolul „Iubire dublu distilată", în regia lui Alin Brancu.

18 Septembrie 2020, 06:55 (actualizat 18 Septembrie 2020, 08:31) |

Teatru in TVR

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

O comedie cu umor tipic românesc și un limbaj colorat, prezentată de actorii Emanuel Bighe, Adelina Mihalcea, Alin Brancu și Cristina Diaconescu.

Mâine, Teatrul Nottara aduce spectacolul „Oglinda neagră", o poveste muzicală de Cristina Juncu, după un scenariu de Vlad Bălan și Cristina Juncu.

Duminică, Teatrul „Stela Popescu" oferă spectatorilor a doua reprezentaţie a spectacolului cu piesa „Ceapa" de Aldo Nicolaj în regia lui Dan Tudor.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE

România participă la misiunea OSCE care investighează alegerile prezidențiale din Belarus Temperaturi în scădere și vânt puternic în București OMS: Sunt mai mari şansele să câştigi la loto decât să scapi de infecţia Covid-19 Teatru în TVR: În această seară, spectacolul „Iubire dublu distilată” Luna viitoare încep lucrările pentru extinderea plajelor din Mamaia, Constanța, Agigea, Eforie, Costinești, Olimp, Mangalia și 2 Mai Școlile din Israel, închise din nou după creșterea numărului de cazuri de Covid-19. Urmează carantina națională Belarus îşi închide frontierele cu Polonia şi Lituania, a anunțat președintele Lukaşenko Poliţia italiană a arestat în Sicilia 22 de presupuşi membri ai Mafiei Cosa Nostra SRI face angajări. Serviciul caută cunoscători de limbi străine, chiar dacă nu au studii superioare Votul din diaspora la alegerile parlamentare, amenințat de pandemie. Multe țări ar putea să nu permită organizarea de secții. Alternativa: votul prin corespondență

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Read Entire Article
Powered By Seo Tools