Țeapa pe care a luat-o o femeie din Brașov după ce a făcut cumpărături online | Cât a plătit pentru câteva alimente

6 zile in urmă 29

O tânără din Brașov a plătit 1410 lei pentru o pâine, patru sucuri și câteva pungi de chipsuri după ce a făcut comanda marți seară prin aplicația Glovo.

Aceasta a postat pe Facebook două fotografii în care apare totalul cumpărăturilor cu suma de 141 și suma de 1410 extrasă de Glovo de pe cardul femeii. Cel mai probabil a fost o greșeală de inserare a datelor din partea companiei.

Femeia a povestit totul într-o postare ironică la adresa Glovo.

„Bună seara, prieteni internauți.

Am și eu nevoie de ajutor în a găsi și activa opțiunea cu care Glovo îți plătește facturile, transportul dus / întors pentru locul de muncă și restul cheltuielilor necesare pentru a trai juma’ de luna, tre’ să fie pe undeva în aplicație ținând cont că, aparent, atât trebuie să aștepți după ce ți-au retras 1410 RON pentru o comandă de 141.

Glovo, una e că angajezi cei mai inapți oameni și cei mai bădărani șoferi, unde foarte putini reprezintă o excepție, una e ca îmi ajung comenzile începute, sucuri băute pe jumătate, mâncarea rece, livrată după 3 ore, pentru că deja m-am obișnuit și îmi asum că după orice comandă să pierd 10 minute certându-mă cu support-ul de pe chat.

E TOTAL ALTA treabă să retragi tot salariul net pe minimul de economie pentru o pâine, 4 sucuri si niște pungi de chipsuri, că după să spui cu nonșalanța că returnarea banilor ar putea dura între 5 si 15 zile, depinzând de banca, SAU poate fi imediată în ️credite Glovo. Aștept să-mi trimiteți măcar niște caviar să întind pe pâinea asta de vreo 200 de lei, mersi”, a povestit femeia.

Totodată, comentariile din partea internauților nu au întârziat să apară.

"Să înțeleg că n-ai să-mi dai și mie un milion până luni."

"Protecția consumatorului, serios.Nici nu mă mai chinui cu suportul că oricum sunt incompetenți, din păcate.", sunt câteva dintre comentarii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă