Team Esbjerg – CSM București se joacă ACUM în Grupa A a Ligii Campionilor. Meci cu răsturnări spectaculoase de situație în Danemarca | Live Video Online

5 luni in urmă 23

CSM București își continuă aventura în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin cu o partidă în deplasare, pe terenul echipei Team Esbjerg (DigiSport, Telekom Sport, Look Sport).

Meciul dintre Team Esbjerg și CSM București este în format live text pe www.prosport.ro și Live Video Online AICI.

Team Esbjerg – CSM București 18-18 

Formația daneză are cele mai bune momente din acest joc și a restabilește egalitatea în minutul 35 prin Sonja Frey, dintr-o aruncare de la 7 metri, 18-18.

Esbjerg se apropie amenințător în minutul 35, scor 17-18.

Cristina Neagu își continuă recitalul și la începutul părții secunde. Interul stânga a înscris pentru 18-15 în minutul 33.


CSM București a plecat în avantaj la cabine cu scorul de 17-15! Cristina Neagu a fost principala marcatoare cu 5 goluri.

CSM București a avut câteva momente de relaxare, iar gazdele au ajuns la 14-16, cu un minut înainte de pauză.

Team Esbjerg profită de o eliminare de 2 minute a Crinei Pintea și revine la trei goluri în spatele echipei CSM București în minutul 27, 13-16.

CSM București face o altă repriză entuziasmantă și ajunge la șase goluri diferență după 24 de minute, scor 16-10. Siraba Dembele a fost din nou prima pe contraatac.

Cristina Neagu vine lansată din spate și „rupe plasa” pentru 15-10 în minutul 23.

Cristina Neagu este în mare formă și în Danemarca © FOTO: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Siraba Dembele face un joc mare. Ajunge în poziție de pivot, în spatele defensivei, și își ajută echipa să se desprindă la 5 goluri diferență, 14-9, în minutul 21.

CSM București este o echipă dezlănțuită și marchează din toate pozițiile. Cristina Neagu duce scorul la 13-9 în minutul 19, cu o reușită de pe propriul semicerc, în poarta goală.

Combinația Cristina Neagu – Crina Pintea face din nou șah-mat defensiva adversă, 12-9. Pivotul român a ajuns la cota 3.

Dembele pleacă pe contraatac, scote o aruncare de la 7 metri și o eliminare de 2 minute la Tranborg. Cristina Neagu aruncă „sănătos”, iar CSM se desprinde la 11-8 în minutul 17.

CSM București este prima echipă care reușește să ia un avantaj de două goluri în această întâlnire. Mingea a circulat foarte bine, Gabriela Perianu a ajuns singură pe semicerc și a înscris cu o boltă frumoasă, 9-7 (min. 15).

Primul gol al Cristinei Neagu vine în minutul 12. Reușita căpitanului readuce echipa în avantaj, scor 7-6.

Denisa Dedu are o primă intervenție utilă. Echipa pleacă pe faza a doua, iar Laura Moisă egalează la 6-6, la puțin timp după ce irosise o altă ocazie.

Se joacă într-un ritm foarte alert, iar după 9 minute de joc avem deja a cincea egalitate, 5-5. Siraba Dembele a fost autoarea ultimelor două goluri pentru CSM.

Esbjerg a profitat de superioritatea numerică și a revenit în avantaj, 4-3, după două goluri realizate de cele două extreme, Solberg și Jacobsen. A marcat și Crina Pintea.

Andrea Klikovac a fost eliminată pentru 2 minute, iar Frey a restabilit egalitatea, 2-2.

Debutul de joc în aparține slovenei Omoregie, care a marcat și al doilea gol pentru CSM. Reprezentanta României a preluat conducerea în minutul 4, scor 2-1.

Elizabeth Omoregie sparge gheața pentru „tigroaice” în acest joc din Danemarca, 1-1.

După o primă ocazie ratată de Cristina Neagu, gazdele au deschis scorul prin Sonja Frey.

Formația daneză a început cu Team Esbjerg în atac.


Partida dintre Team Esbjerg și CSM București este a doua confruntare danezo-română din acest weekend, după partida de ieri dintre SCM Rm. Vâlcea și Odense, câștigată de nordice, scor 30-21. De asemenea, Esbjerg și CSM sunt la a cincea partidă directă, „tigroiacele” fiind în avantaj, cu 3-1. În ediția trecută, cele două formații au câștigat meciurile din deplasare, CSM cu 24-22, iar Esbjerg cu 25-21.

team esbjerg - csm bucurestiJesper Jensen și Adrian Vasile sunt doi dintre antrenorii tineri în Liga Campionilor la handbal feminin. © FOTO:Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Dragana Cvijic revine în echipa CSM București, după mai bine de o lună de indisponibilitate, în urma unei intervenții chirurgicale la menisc. În schimb, Adrian Vasile nu poate conta pe Alexandrina Cabral Barbosa, accidentată în partida de debut cu Metz Handball.

CSM București va alinia următoarea echipă în Danemarca:

Grubisic, Dedu; Neagu, Lazovic, Dembele, Martin, Klikovac, Smeets, Cvijic, Pintea, Perianu, Omoregie, Bazaliu, Moisă, Jipa, Fînaru.

Și Team Esbjerg are o absență majoră în această perioadă, este vorba despre Estavana Polman, accidentată grav înaintea startului de sezon. Gazdele aliniază azi doar 12 jucătoare:

Granlund, Poulsen; Frafjord, Solberg, Frey, Jacobsen, Ingstad, Breistol, Jensen, Tranborg, Nielsen, Halicevic.

CSM București și Esbjerg au debutat cu victorii în prima etapă. „Tigroiacele” s-au impus destul de clar în disputa cu Metz Handball, cu scorul de 31-26. Danezele au obținut primele două puncte în deplasare, după succesul la Bietigheim cu 33-26.

Tot ieri, în Grupa A, s-a produs și prima mare surpriză, Rostov Don nu a putut câștiga întâlnirea cu Krim Ljubljana, scor 23-23, în ciuda faptului că Vyakhireva a înscris 10 goluri. Partida Vipers Kristiansand – FTC Rail Cargo a fost amânată, după câteva cazuri de Covid-19 apărute în tabăra maghiară.

 

The post Team Esbjerg – CSM București se joacă ACUM în Grupa A a Ligii Campionilor. Meci cu răsturnări spectaculoase de situație în Danemarca | Live Video Online appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă