Team Esbjerg – CSM București, ora 15:00, în Grupa A a Ligii Campionilor. Dragana Cvijic revine în tabăra „tigroaicelor”! | Live Video Online

5 luni in urmă 25

CSM București își continuă aventura în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin cu o partidă în deplasare, pe terenul echipei Team Esbjerg (ora 15:00, DigiSport, Telekom Sport, Look Sport).

Meciul dintre Team Esbjerg și CSM București este în format live text pe www.prosport.ro și Live Video Online AICI.

Partida dintre Team Esbjerg și CSM București este a doua confruntare danezo-română din acest weekend, după partida de ieri dintre SCM Rm. Vâlcea și Odense, câștigată de nordice, scor 30-21. De asemenea, Esbjerg și CSM sunt la a cincea partidă directă, „tigroiacele” fiind în avantaj, cu 3-1. În ediția trecută, cele două formații au câștigat meciurile din deplasare, CSM cu 24-22, iar Esbjerg cu 25-21.

Dragana Cvijic revine în echipa CSM București, după mai bine de o lună de indisponibilitate, în urma unei intervenții chirurgicale la menisc. În schimb, Adrian Vasile nu poate conta pe Alexandrina Cabral Barbosa, accidentată în partida de debut cu Metz Handball.

CSM București va alinia următoarea echipă în Danemarca:

Grubisic, Dedu; Neagu, Lazovic, Dembele, Martin, Klikovac, Smeets, Cvijic, Pintea, Perianu, Omoregie, Bazaliu, Moisă, Jipa, Fînaru.

Și Team Esbjerg are o absență majoră în această perioadă, este vorba despre Estavana Polman, accidentată grav înaintea startului de sezon. Gazdele aliniază azi doar 12 jucătoare:

Granlund, Poulsen; Frafjord, Solberg, Frey, Jacobsen, Ingstad, Breistol, Jensen, Tranborg, Nielsen, Halicevic.

CSM București și Esbjerg au debutat cu victorii în prima etapă. „Tigroiacele” s-au impus destul de clar în disputa cu Metz Handball, cu scorul de 31-26. Danezele au obținut primele două puncte în deplasare, după succesul la Bietigheim cu 33-26.

Tot ieri, în Grupa A, s-a produs și prima mare surpriză, Rostov Don nu a putut câștiga întâlnirea cu Krim Ljubljana, scor 23-23, în ciuda faptului că Vyakhireva a înscris 10 goluri. Partida Vipers Kristiansand – FTC Rail Cargo a fost amânată, după câteva cazuri de Covid-19 apărute în tabăra maghiară.

 

The post Team Esbjerg – CSM București, ora 15:00, în Grupa A a Ligii Campionilor. Dragana Cvijic revine în tabăra „tigroaicelor”! | Live Video Online appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă