„Te lupți cu Rico Verhoeven? Ești gata să iei centura?”. Răspunsul genial dat de Benny Adegbuyi la întrebarea pe care și-o pun toți fanii Glory!

2 luni in urmă 2

Benny Adegbuyi, luptătorul român în vârstă de 35 de ani, a obținut o victorie istorică în fața marelui Badr Hari (36 de ani), în cea mai așteptată întâlnire din acest an, în cadrul Galei Glory 76 organizată la Rotterdam.

În repriza a treia, Benny Adegbuyi l-a trimis de două ori la podea pe marocanul Bard Hari, iar acesta nu s-a mai putut ridica. Luptătorul român de origine nigeriană și-a făcut K.O. adversarul.

La finalul luptei, Benny Adegbuyi a fost întrebat de următorul pas, o posibilă luptă cu olandezul Rico Verhoeven, însă românul nu a dorit să iasă din euforia victoriei cu Badr Hari.

Benny Adegbuyi, răspuns la întrebarea legată de lupta cu Rico Verhoeven

„Te lupți cu Rico Verhoeven? Ești gata să iei centura?”, l-a întrebat reporterul Glory pe românul Benny Adegbuyi la interviul ce a urmat luptei uluitoare.

„Dacă voi lupta cu Rico? Hey, man! Nu acum, nu mă întreba asta acum. Lăsați-mă să mă bucur și eu de victorie și apoi vom avea timp să vedem. Rico are de luptat întâi cu Jamal și apoi e suficient timp”, a fost răspunsul lui Benny Adegbuyi.

Apoi, în dialog a intervenit unul dintre oamenii din staff-ul lui Benny Adegbuyi, care i-a asigurat pe fanii luptătorului român: „Da, fiți siguri că va lupta cu Rico. Va ajunge acolo. Dar toate la timpul lor. Pentru asta ne pregătim, să atacăm la un moment dat centura de campion! Avem o relație de prietenie foarte strânsă cu ei. Rico l-a sunat cu 10 minute înainte de meci și i-a spus să îl câștige. Când va merita, va fi în ring cu Rico”.

Totul s-a încheiat cu strigătul minunat al lui Benny Adeguyi, auzit în toată lumea: „Hai, România!”.

Benny Adegbuyi, mesaj emoționant după lupta cu Badr Hari

„Hai, România! Te iubesc, mami! Mi-e dor de tine! Am stat 6 săptămâni departe!”, a strigat Benny Adegbuyi către cameră, imediat după ce l-a făcut K.O. pe Badr Hari.

Doamne, Dumnezeule! Badr Hari, umplut de sânge de Benny Adegbuyi! L-a făcut K.O.: cum arăta marocanul după ce a fost lovit de român cu bestialitate! FOTO

Benny Adegbuyi are în palmares nu mai puțin de 35 de victorii, dintre care 19 prin K.O., 6 înfrângeri, dintre care 4 prin K.O, și nicio remiză.

The post „Te lupți cu Rico Verhoeven? Ești gata să iei centura?”. Răspunsul genial dat de Benny Adegbuyi la întrebarea pe care și-o pun toți fanii Glory! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă