„Te iubesc de când eram mic”, anunțul public al primului bărbat care vrea s-o cucerească pe Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf

2 zile in urmă 19

Dani Mocanu, celebrul manelist, a anunțat public că este pregătit pentru o relație cu Anamaria Prodan după ce a aflat că aceasta va rămâne singură. Manelistul e gata să facă orice pentru a o cuceri.

Cântărețul i-a promis Anamariei Prodan că îi va compune o melodie şi i-a transmis şi un mesaj prin care şi-a făcut publică iubirea pentru vedetă. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt pe punctul de a divorţa, după 13 ani de căsnicie.

Dani Mocanu interpretează și muzică lăutărească la evenimente private. Instrumentalele folosite în melodiile sale sunt diferite față de alți artiști care cântă manele. Este singurul manelist care este și rapper dar și trapper.

„Te iubesc de când eram mic”, anunțul public al primului bărbat care vrea s-o cucerească pe Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, antrenor la Universitatea Craiova, a spulberat orice incertitudine care plana asupra mariajului său cu Anamaria Prodan și a declarat în exclusivitate pentru Cancan, faptul că recent a depus actele de divorț.

”Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare. Și în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu cel puțin te iubesc de când eram mic. Nu glumesc!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Reghecampf mai are doi băieți și se pregătește de un alt copil

Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca și Laurențiu Jr. Sursele Cancan susțin că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor să se căsătorească și ar fi ales deja nașii.

Antrenorul și presupusa iubită ar locui împreună în apartamentul din Craiova și, potrivit informațiilor de la prieteni apropiați, cei doi ar urma să devină părinți, semn că relația dintre cei doi ar fi foarte strânsă.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit prima dată în Dubai și relația lor a avansat cu timpul, după câteva vacanțe luxoase.

The post „Te iubesc de când eram mic”, anunțul public al primului bărbat care vrea s-o cucerească pe Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă