Tavi Popescu, sfătuit să rămână ”cu picioarele pe pământ”: ”Sper să crească într-un mediu sănătos, fără să creadă că e superstar”

1 lună in urmă 1

La Liga: Barcelona - Athletic Bilbao, duminică, 22:00, Digi Sport 2

Liga 1: UTA - Dinamo, duminică, 20:45, Digi Sport 1

Gigi Becali a dezvăluit că ar refuza și o ofertă de 20 de milioane de euro în schimbul său și este convins că transferul său va stabili un nou record. Ion Marin, fost antrenor la Dinamo, are încredere în potențialul tânărului jucător de la FCSB.

Ion Marin: ”Sper să crească într-un mediu sănătos”

„Eu, din ce am văzut, este de lăudat. Eu aveam un obicei când antrenam. Cu aceșit jucători tineri, cât mai puțină laudă și cât mai multă muncă. Sper să crească într-un mediu sănătos, de performanță, nu altfel. Fără gărgăuni la cap, fără să creadă că este superstar. Are foarte mult de muncă. Dacă va fi serios și va munci foarte mult, va fi un produs foarte bun”, a spus Ion Marin, la Digi Sport Matinal.

Gigi Becali: ”Tavi Popescu fără 20 la sută nu pleacă!”

Patronul de la FCSB crede că va bate un nou record în materie de transferuri din fotbalul românesc după ce Dennis Man i-a depășit pe Nicolae Stanciu și Vlad Chiricheș.

”Pe Popescu dacă primesc acum ofertă de 20 milioane nu-l dau! M-a întrebat și Mihai Stoica: dacă primești ofertă? Am zis că îl dau de la 25 în sus, dar cu 20 la sută procent!

La Dennis Man mai am 5 la sută, dar Tavi Popescu fără 20 la sută nu pleacă! Asta pentru că va ajunge la 500 de milioane.

E mai tare decât Mbappe la vârsta lui. Îl are și pe Neymar și pe Mbappe la un loc,” a declarat Gigi Becali, într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: gigi becali , ion marin , octavian popescu , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă