Tavanul unei scoli proaspat renovate s-a prabusit peste bancile dintr-o clasa

1 lună in urmă 1

Dezastru la o scoala recent renovata din judetul Giurgiu. Tavanul unei clase s-a prabusit peste banci. Doar printr-o minune nu a fost nimeni ranit.

Incidentul, care a avut loc la scoala din comuna Isvoarele, judetul Giurgiu, a fost facut public de o profesoara de istorie, care a avut neplacuta surpriza de a da peste un morman de moloz cazut peste catedra atunci cand a intrat in clasa.

Tavanul s-a prabusit noaptea, cand nu era nimeni in cladire. Primaria localitatii a dispus o expertiza a lucrarilor de renovare, insa partea de interior a scolii era finalizata in proportie de 90% atunci cand a avut loc incidentul, spune primarul din Isvoarele, potrivit Digi24.ro.

La nivelul Inspectoratului Scolar Giurgiu a fost inceputa o ancheta si se va decide unde isi vor continua elevii cursurile. O varianta ar fi relocarea copiilor intr-o scoala invecinata sau intrarea fortata in scenariul rosu. Asta desi localitatea se afla in scenariu verde, ceea ce inseamna ca toti elevii merg la scoala.

Trei firme din Bucuresti s-ar fi ocupat de renovarea scolii, iar lucrarea ar fi costat nu mai putin de 26 de miliarde de lei vechi.


CITESTE SI:

ANALIZA: Declaratiile belicoase, trecerea liniei rosii si "ciocnirea ritualica" intre Joe Biden si Vladimir PutinTratamentul atipic aplicat de o doctorita bolnavilor de COVID-19. Colegiul medicilor: "Nu va fi sanctionata, insa nu suntem de acord cu afirmatiile date in presa"Apostolii terorii: medicii care au panicat populatia pe timp de pandemie cu mesaje apocalipticeVerdictul Agentiei Europene a Medicamentului privind vaccinul AstraZeneca: "Este sigur si eficient. Nu este asociat cu aparitia trombozelor"Tradarea maxima pentru fanii Realului. Fostul portar Iker Casillas, cuplat cu o fana a lui Atletico?
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă