Tavan prăbuşit într-o sală de clasă din județul Giurgiu, deși școala abia fusese renovată: Ce suflet au cei din firma care a "renovat", dorm bine noaptea?

1 lună in urmă 3

De Monica Palade.
Publicat: 19.03.2021, 11:03.
Actualizat: 19.03.2021, 11:03

Tavanul unei săli de clasă din Giurgiu s-a prăbușit, deși școala abia fusese reabilitată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Tavan prăbuşit într-o sală de clasă din județul Giurgiu, deși școala abia fusese renovată: Ce suflet au cei din firma care a "renovat", dorm bine noaptea?

Facebook

Din fericire, incidentul a avut loc seara, când nimeni nu se afla în sala de clasă, astfel a putut fi evitată o adevărată tragedie.

Imaginile au fost postate de profesoara Mihaela Murgoci, de la Şcoala Gimnazială Izvoarele, judeţul Giurgiu, pe pagina sa de Facebook. Dascălul îi întreabă retoric și pe cei care s-au ocupat de lucrări pot dormi bine noaptea după acest incident. Totodată, aceasta a anunțat că din cauza prăbușirii tavanului, școala a intrat în scenariu galben.

La un pas de tragedie

"Așa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte. Bine că noaptea, altfel cădea peste prof la oră și peste copii la pauze. Și mă întreb - ce suflet au cei din firma care a "renovat" școala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii?

(Orele mele - fizice sau online - au fost minunate azi. Deși am avut o oră cu două clase și două profe. Mulțam Teach pentru formarea pe literație. Recuperez poveștile nespuse la oră în online.)

Școala cu tavanul intră pe galben, cealaltă e pe roșu în continuare. Sper să nu îmi cadă mie vreun tavan săptămâna viitoare. Și ziceți voi că jobul de prof e unul sigur, nu?", a scris Mihaela Murgoci pe pagina sa de Facebook.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

tavan prabusit sala de clasa scoala stiri giurgiu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă