Tătărușanu, prima "săgeată" către Donnarumma. Cum a decurs prima întâlnire cu Ibrahimovic

2 months ago 4

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Românul de 34 de ani îi transmite titluarului din poarta Italiei că nu a venit să se complacă drept rezervă. De altfel, tot rezervă a fost și la Lyon, iar acesta a fost și motivul pentru care a plecat.

"Este un portar foarte bun, a demonstrat-o deja. Este un băiat bun, noi formăm un grup unit și alături de antrenorii de portari. Și asta e ceva important. Dacă există o atmosferă bună, muncești mai bine.

Ca orice jucător din lume, eu fac totul ca să joc, dar sunt conștient că îl am în fața mea pe titularul din poarta naționalei, unul dintre cei mai buni din lume. Pentru mine acest lucru reprezintă un stimulent pentru a da totul să devin mai puternic și să fiu pregătit când antrenorul mă aruncă în teren", a spus Tătărușanu pentru Dazn.

Tătărușanu l-a caratcerizat pe Ibrahimovic

După ce a făcut primele antrenamente cu Milan, Tătărușanu și-a făcut o impresie și despre Zlatan Ibrahimovic. Starul suedez de 37 de ani trăiește o a doua tinerețe în tricoul milanezilor.

"E o persoană foarte exigentă. Cere mult, dar și oferă mult. Se face auzit pe teren când are nevoie să intervină. Și mie îmi place asta", a punctat Tătărușanu.

Iunie 2023 este data scadentă a contractului lui Tătărușanu cu AC Milan. Etichete: ac milan , ciprian tatarusanu , zlatan ibrahimovic , transfer tatarusanu , gianluigi donnarumma
Read Entire Article
Powered By Seo Tools