Tătărușanu nu poate profita nici de plecarea lui Donnarumma de la Milan! Anunțul făcut azi de Gazzetta Dello Sport

3 săptămâni in urmă 2

WTA Miami: miercuri, 17:00, Digi Sport 2

Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Gazzetta Dello Sport scrie în ediția de miercuri că negocierile dintre Milan și Donnarumma privind prelungirea înțelegerii goalkeeper-ului italian au început în urmă cu cel puțin șase luni, însă nici până acum nu s-a ajuns la o concluzie, chiar dacă clubul i-a propus o mărire salarială de la 6, la 8 milioane de euro.

Mino Raiola, agentul jucătorului, nu a declinat oferta lui AC Milan, însă nici nu a oferit un răspuns, preferând să amâne de fiecare dată o concluzie, cel mai probabil pentru a vedea ce alte variante are pentru jucătorul său.

Publicația italiană, care citează L'Equipe, scrie că principalul favorit pentru înlocuirea lui Donnarumma ar fi Mike Maignan (25 de ani), portarul lui Lille, care a debutat și în naționala Franței și mai are contract doar până la finalul sezonului următor.

În plus, Gazzetta Dello Sport avansează și două variante autohtone: Juan Musso (26 de ani), portarul argentinian al lui Udinese, dar și Pierluigi Gollini (26 de ani), goalkeeper-ul italian al Atalantei, care are o selecție la echipa națională.

Astfel, deși mai are contract cu Milan pentru încă două sezoane, iar Donnarumma este pe cale să plece de pe San Siro, Ciprian Tătărușanu pare că va rămâne doar varianta B pentru Stefano Pioli. În acest sezon, românul a apărat în cinci partide, având, în general, prestații apreciate.

500.000 de euro a plătit AC Milan pentru a-l transfera pe Tătărușanu de la Olympique Lyon, în septembrie 2020 Etichete: serie a , ac milan , ciprian tatarusanu , mino raiola , gianluigi donnarumma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă