Tătărușanu, în extaz după penalty-ul apărat în Milan-Inter. ”Cea mai frumoasă paradă din viața mea!”

2 săptămâni in urmă 14

”Super Tătă” a declarat într-un interviu recent că această paradă este cea mai frumoasă din cariera lui. Imediat după ce a apărat lovitura de la 11 metri, Tătărușanu a avut o "explozie" de bucurie. Colegii, în frunte cu Kjaer și Calabria, au venit să-l felicite pe portarul român, în uralele fanilor lui AC Milan, prezenți în peluza din spate.

Galerie Foto

Tătărușanu, în extaz după penalty-ul apărat în Milan-Inter. ”Nu știam că s-au împlinit 40 de ani!”

”Am salvat multe penalty-uri în cariera mea. Dar asta a fost cel mai frumos”, a spus Tătărușanu, într-un interviu acordat pentru Il Corriere dello Sport, preluat de gianlucadimarzio.com.

Internaționalul român a fost flatat când a aflat că a devenit primul portar al rossonerilor care apără o lovitură de la 11 metri în derby după 40 de ani!

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

”Nu știam că s-au împlinit 40 de ani de când un portar de la Milan a salvat un penalty în derby-ul împotriva lui Inter. Este un detaliu care contează”, a mai spus Tătărușanu.

Tătărușanu a jucat de două ori în Liga Campionilor si de cinci ori in liga in acest semestru, pastrand o poarta curata in acest proces.

Ciprian Tătărușanu: ”L-am studiat temeinic pe Lautaro Martinez

Iar românul a dezvăluit că nu a fost o simplă întâmplare.

“L-am studiat temeinic pe Lautaro Martinez cu tot staff-ul. Sunt fericit că am apărat, am vrut să fac la fel și la primul. L-am analizat pe Calhanoglu, dar și el mă știe pe mine! Sper să o țin tot așa.

Am văzut că s-a bucurat enorm și Steve Maignan (n.r. portarul titular al lui Milan care este accidentat), el știe cel mai bine ce înseamnă să aperi un penalty.

Suntem prieteni buni. L-am ajutat de când a venit, eu vorbesc limba franceză. Îmi pare rău că s-a accidentat, eu mă antrenez ca să fiu mereu pregătit. A venit această situație, acum joc la cel mai înalt nivel”, a declarat Ciprian Tătărușanu într-un interviu pentru postul DAZN. 

VIDEO cu penalty-ul parat de Ciprian Tătărușanu, în Milan - Inter 0-0

Etichete:

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă