Tătărușanu ar putea fi titular la AC Milan până la finalul anului! Ce meciuri "de foc" poate prinde portarul român

1 săptămână in urmă 27

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Românul va sta între buturi la următoarele partide jucate de echipa lui Stefano Pioli, deoarece titularul Mike Maignan va fi supus miercuri unei intervenții chirurgicale.

Ciprian Tătărușanu poate fi titular în poarta lui AC Milan tot restul anului

Inițial, presa italiană a anunțat că francezul adus în vară de la Lille va sta pe bară cel puțin 10-15 zile. Acum, cotidianul Corriere dello Sport informează că absența lui Maignan se va întinde pe o perioadă de cel puțin două luni. 

Fotbalistul care a luat campionatul în Franța sezonul trecut va face o artroscopie la încheietura mâinii. Dacă cele anunțate de publicația italiană se vor adeveri, Tătărușanu va prinde meciuri extrem de importante pentru AC Milan, cum ar fi, printre altele, derby-ul de pe San Siro cu Inter Milano (7 noiembrie) sau deplasarea la Atletico Madrid din grupele Champions League (24 noiembrie).

AC Milan vrea să transfere un portar liber de contract

AC Milan mai vrea să transfere un portar, având în vedere că românul este singurul disponibil în acest moment. Cum și Alessandro Plizzari, al treilea în ierarhia italienilor, este indisponibil până în ianuarie, formația rossoneri a pus ochii pe Antonio Mirante. 

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Mirante este un portar care a jucat în Italia toată cariera sa, iar din iulie este liber de contract, în urma despărțirii de AS Roma. Astfel, conform jurnalistului Gianluca Di Marzio, oficialii grupării de pe San Siro l-au contactat pe fotbalist pentru a-i propune un contract.

Etichete: ac milan , ciprian tatarusanu , mike maignan , antonio mirante
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă