Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost reținut, după ce a lovit un agent de la Poliția Locală

2 luni in urmă 3

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost reţinut după o agresiune. Incidentul ar fi avut loc sâmbătă, 6 martie. În timp ce se îndrepta către sala de fitness „Cătălina Ponor Body Fit” din Constanța, Florin ar fi intrat cu mașina pe o stradă cu sens interzis și a fost urmărit de o mașină de poliție. A fost abordat de agenți și i s-a solicitat să se legitimeze, însă i-ar fi ignorat. La insistențele unuia dintre polițiști, el s-a întors și l-ar fi lovit, notează portalul local focuspress.ro.

În urma loviturilor, agentul bătut a fost transportat la spital și ar necesita 3-4 zile de îngrijiri medicale. Tatăl Cătălinei Ponor s-ar fi ales cu dosar penal, pentru infracțiunea de ultraj.

După ce ar fi fost reținut pentru 24 de ore, el a fost eliberat, însă e plasat sub control judiciar timp de 60 de zile. Florin Bărbascu e administratorul sălii de fitness „Cătălina Ponor Body Fit” în fața căruia a fost abordat de cei doi polițiști de la Locală.

Cătălina Ponor a dezvăluit de ce nu se vaccinează anti-Covid: „Nu am încredere. S-a obținut prea repede vaccinul și nu știm reacțiile, sunt doar presupuneri”

Cătălina Ponor este una dintre cele mai mari gimnaste pe care le-a avut România. În 2004, ea reușea să cucerească trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena. Atunci, ea a mai luat și o medalie de bronz.

De asemenea, Cătălina Ponor este multiplă medaliată la Campionatele Mondiale și Europene. Un total de 23 de medalii a câștigat Ponor la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene. 11 dintre ele sunt de aur.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă