Tatăl unui copil de la CSA Steaua rupe tăcerea despre scandalul cu manele și whisky: „A fost o greșeală fatală, dar e și vina părinților” | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 47

După ce am publicat, în exclusivitate, filmulețul în care apare grupa U15 de la CSA Steaua în autocarul echipei, unde sunt și părinții acestora care consumă băuturi alcoolice pe fundalul manelelor, ProSport a mers pe firul evenimentelor și a vorbit cu unul dintre părinții aflați în autocar.

Marius Voica, tatăl unui dintre copiii care apar în filmarea publicată în exclusivitate de site-ul nostru, a rupt tăcerea și a explicat exact cum au stat lucrurile la momentul respectiv. Acesta recunoaște că vina se împarte atât de partea părinților, cât și de partea antrenorului Florin Neață.

Marius Voica: „A fost o greșeală fatală”

Părinții își recunosc greșeala, iar Marius Voica dezvăluie și motivul pentru care aceștia se aflau în autocarul echipei.

„Filmarea a fost realizată în ianuarie 2020. Eram și eu în autocar. Eram aproximativ 10 părinți. Autocarul a fost luat din banii părinților. La început domn profesor ne-a spus că nu avem voie să mergem cu copiii în același autocar, dar având în vedere costurile pentru transport s-a ajuns la acest compromis. Cel care a filmat e un alt părinte.

E clar o eroare foarte gravă din partea noastră, ca părinți, că și noi suntem vinovați, nu doar domnul profesor. Consider că noi, părinții, suntem cel puțin la fel de vinovați ca dânsul. E clar o greșeală foarte mare, fatală. A fost o glumă de copii mici negândită la momentul respectiv. Părintele care întinde sticla de băutură alcoolică unui copil a vrut să facă o glumă cu părintele copilului respectiv, urmând să-i trimită filmulețul pe WhatsApp”, a declarat Marius Voica pentru ProSport.

ProSport va publica astăzi, de la ora 12:00, partea a doua a dezvăluirilor explozive de la CSA Steaua.

Imaginile VIDEO care au scandalizat România

CSA, în mijlocul unui scandal imens!

CSA Steaua se află în mijlocul unui scandal, după ce a folosit un jucător pe „fals” în meciul contra celor de la FCSB la grupa de U17. Clubul Armatei ar fi folosit un jucător în trei meciuri în decurs de mai puțin de 24 de ore, lucru interzis de regulament. Una dintre partide a fost cea dintre FCSB și CSA Steaua de la U17.

Echipa din Berceni s-a impus cu 1-0, apoi a contestat utilizarea unui jucător de la CSA pe motiv că a disputat trei meciuri în mai puțin de 24 de ore. Au contestat la teren acest lucru, însă cazul n-a mai fost analizat de FRF după ce FCSB nu a achitat taxa de judecată, iar speța a fost respinsă.

 

The post Tatăl unui copil de la CSA Steaua rupe tăcerea despre scandalul cu manele și whisky: „A fost o greșeală fatală, dar e și vina părinților” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă