Tatăl Oanei Sîrbu a murit. Mesajul trist postat de actriță: „Dacă aveai încă un pic de răbdare”

3 săptămâni in urmă 34


Tatăl Oanei Sîrbu a murit și a lăsat un gol imens în sufletul fiicei sale. Romulus Sîrbu s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani, după o carieră de 50 de ani în pantomimă. Anunțul trist a fost făcut chiar de actriță pe una dintre rețelele de socializare, relatează Spynews.ro.


Oana Sîrbu este în doliu, după ce tatăl ei, Romulus Sîrbu, a murit. Actrița și-a iubit extrem de mult părinții, iar în ultimii doi ani i-a pierdut pe amândoi. Pe una dintre rețelele de socializare, Oana Sîrbu a postat un mesaj trist prin care anunța decesul tatălui ei.


,,Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare", este mesajul postat de Oana Sîrbu. Sute de mesaje de condoleanțe a primit actrița pe Facebook din partea prietenilor virtuali. Alexandru, fiul vedetei, împodobise bradul de Crăciun, iar ea și-ar fi dorit ca și tatăl ei să-l vadă.


Oana Sîrbu a urcat pe scenă pentru ultima dată alături de tatăl ei la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Aceștia au făcut parte din spectacolul „Galele Savoy” și au foarte apreciați de spectatori, fiind răsplătiți cu multe aplauze.


În august 2020, actrița și-a pierdut și mama. Ea era grav bolnavă și a încetat din viață la vârsta de 87 de ani. Oana Sîrbu mai are un frate.Cine a fost Romulus Sîrbu


Tatăl Oanei Sîrbu s-a născut 5 martie 1935 și a murit la vârsta de 86 de ani. Romulus Sîrbu a fost un renumit actor român de pantomimă și a studiat Școala de coregrafie „Floria Capssaly" din 1947 până în 1950.


El a fost balerin la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” și el a înființat cuplul comic fantezist „Anton și Romică” împreună cu Anton Nicolae. Din anul 1958 cei doi s-au dedicat exclusiv acestui duet, debutând într-un spectacol intitulat "Concertul tinereții" la Teatrului Satiric-Muzical „Constantin Tănase" din București.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă