Tatăl lui Valentin Mihăilă, impresionat de prestația fiului său în partida cu Udinese. „Ar fi putut fi considerat omul meciului”

5 zile in urmă 14

Valentin Mihăilă a fost transferat de Parma la începutul lunii octombrie, dar primul meci titular l-a jucat la final de februarie. Jucătorul care a costat 8,5 milioane de euro a avut mai multe ocazii, în partida cu Udinese, dar a obținut și o lovitură de la 11 metri. Jurnaliștii și fanii l-au lăudat, dar cel mai mulțumit a fost tatăl fostului fotbalist al Universității Craiova.

Valentin Mihăilă a intrat pe teren din primul minut al partidei cu Udinese și a fost unul dintre jucătorii Parmei care i-au convins pe fani. Internaționalul român a obținut lovitura de la 11 metri din care echipa lui și-a mărit avantajul. Tatăl fotbalistului a urmărit partida cu sufletul la gură și a fost încântat de prestația fiului său. Și jurnaliștii italieni l-au apreciat și i-au dat note mari.

„Vali a făcut un joc bun, consider eu. Chiar și oamenii de fotbal au avut aceleași comentarii. În repriza a doua, i se tăiat puțin din elan în minutul 70. Cred că asta e din cauza jocurilor, dacă ar avea mai multe jocuri în picioare ca titular, sigur își va da drumul.

Eu cred că, în cel mult două sau trei etape, nu va mai fi vreo problemă cu condiția fizică”, a declarat Marian Mihăilă în Fanatik.

„Ar fi putut fi considerat omul meciului”

Mihăilă a fost foarte lăudat de fani care au cerut ca jucătorul român să intre mai des pe teren.

„Am vorbit cu el după meci. El e pozitiv, a fost pozitiv și cât timp a fost rezervă. Acum, singurul lucru era că nu a dat gol, nu a marcat. Nu era supărat, dar a avut două, trei ocazii în care ar fi putut să înscrie și cred că dacă ar fi și înscris ar fi putut fi considerat omul meciului,” a mai spus tatăl lui Valentin Mihăilă.

Fotbalistul care a adus 8,5 milioane de euro în conturile Universității Craiova i-a transmis tatălui său că se simte foarte bine la Parma și a promis că va încerca să-l integreze cât mai rapid și pe Dennis Man.

„Vali s-a acomodat la Parma. În primele zile a fost mai greu, dar am fost și eu și Silviu Bogdan cu el. El se acomodează repede, nu e o greutate că e departe de acasă. El dacă a plecat de la o vârstă fragedă la Craiova…s-a obișnuit cu regimul acesta de a fi singur. Bine, acum e cu prietena lui acolo, nu e chiar singur.

Nu are probleme de acomodare. Mi-a spus că îl ajută și pe Man. Cred că îi era mai greu dacă nu era Vali deja acolo,” a mai declarat Marian Mihăilă.

The post Tatăl lui Valentin Mihăilă, impresionat de prestația fiului său în partida cu Udinese. „Ar fi putut fi considerat omul meciului” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă