Tatăl lui Novak Djokovic, reacție vehementă după ce sportivul a fost blocat pe aeroportul din Melbourne: „E lupta întregii lumi pentru libertate! Vom ieși pe stradă”

1 săptămână in urmă 16

Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak Djokovic, a reacționat după ce jucătorul de tenis a fost reținut pe aeroportul din Melbourne.

De nouă ori campion la Australian Open, Novak Djokovic a fost exceptat de la regulile de vaccinare după ce a primit scutire medicală, însă a întâmpinat probleme pe aeroportul din Melbourne.

Sârbul se află de mai multe ore „captiv” pe aeroport, iar tatăl său a reacționat dur și a amenințat că oamenii vor ieși în stradă pentru Novak Djokovic și pentru libertate.

Tatăl lui Novak Djokovic, reacție vehementă după ce sportivul a fost blocat pe aeroportul din Melbourne

Tatăl lui Novak Djokovic a vorbit în presa din Serbia despre situația fiului său și a amenințat cu proteste, după ce jucătorul de tenis a rămas și fără telefon pe aeroport.

„Nu știu ce se întâmplă, dar îmi țin fiul reținut de vreo cinci ore. Asta deja trebuie să fie o luptă pentru libertate. N-ar trebui să fie doar lupta lui Novak, ci a întregii lumi.

Dacă nu e eliberat într-o jumătate de oră, ne vom aduna și vom ieși pe stradă. E lupta tuturor!”, a spus Srdjan Djokovic, pentru publicația sârbă Sputnik.

The post Tatăl lui Novak Djokovic, reacție vehementă după ce sportivul a fost blocat pe aeroportul din Melbourne: „E lupta întregii lumi pentru libertate! Vom ieși pe stradă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă