Tatăl lui Novak Djokovic, atac violent: „Fiul meu este un Spartacus al lumii noi, care nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia”

2 săptămâni in urmă 13

Srdjan, tatăl lui Novak Djokovici, şi-a apărat fiul într-un interviu acordat presei din capitala Serbiei, Belgrad.

Acesta susține că numărul unu mondial din tenis a devenit simbolul şi liderul lumii libere, a naţiunilor şi popoarelor sărace şi defavorizate.

Novak Djokovic, nevaccinat fiind, se află de mai multe ore „captiv” la Melbourne, iar tatăl său a reacționat dur și a amenințat că oamenii vor ieși în stradă pentru Novak Djokovic și pentru libertate.

Tatăl lui Novak Djokovic, atac violent: „Fiul meu este un Spartacus al lumii noi, care nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia”

Plângerea înaintată de Djokovic, care a fost analizată de un judecător din Melbourne, i-a permis acestuia să obţină o suspendare şi deci nu va părăsi Australia pentru moment.

Cazul său a fost amânat pentru luni dimineaţă, la ora locală 10:00, când va fi luată o decizie în privinţa întoarcerii sau nu în Serbia. Tatăl lui Novak Djokovic lansează un atac violent la adresa lumii întregi.

„Fiul meu este captiv în Australia, dar nu a fost niciodată atât de liber. Novak a devenit simbolul şi liderul lumii libere, a naţiunilor şi popoarelor sărace şi defavorizate”, a spus Srdjan Djokovici.

🎾💉 Srdjan Djokovic, papá de Novak, dejó una particular visión sobre la situación que protagoniza su hijo

💬 „Ha estado en cautiverio esta noche, pero nunca ha sido más libre. A partir de hoy, Novak se convertirá en un símbolo y líder del mundo libre”

🎙️ Telegraph pic.twitter.com/R5V9yRjPur

— Diario Olé (@DiarioOle) January 6, 2022

El consideră că fiul său este „cel mai bun tenismen şi sportiv din toate timpurile” şi susţine că la adresa lui Novak a fost o lipsă de respect, deoarece provine dintr-o „ţară mică”.

Apa mereu găseşte drumul. Novak este un Spartacus al lumii noi, crede tatăl său

„Îl putem întemniţa în seara asta, mâine îl putem încătuşa, dar adevărul este că apa mereu găseşte drumul. Novak este un Spartacus al lumii noi, care nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia. El luptă pentru egalitatea tuturor oamenilor de pe planetă, indiferent de culoarea pielii, de Dumnezeul căruia se roagă şi de banii lor”, a tunat acesta.

Premierul australian Scott Morrison a ameninţat miercuri că îi va cere lui Novak Djokovic să prezinte dovada că derogarea medicală pe care a primit-o pentru a participa la Openul Australiei este justificată, în caz contrar tenismanul sârb va fi trimis acasă „cu primul avion”.

«Ele esteve detido esta noite, mas nunca foi tão livre. A partir de hoje, Novak tornar-se-á um símbolo e líder do mundo livre»

📢 Srdjan Djokovic com uma visão muito particular sobre a situação do filho na Austrália pic.twitter.com/xHiJkvjHWJ

— moosh (@mooshpt) January 6, 2022

The post Tatăl lui Novak Djokovic, atac violent: „Fiul meu este un Spartacus al lumii noi, care nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă