Tatăl lui Dinu Maxer a murit. Mesajul cântărețului: „A fost și dur cu mine în adolescență. Nu era genul care lăuda sau felicita”

4 zile in urmă 15

Dinu Maxer a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că tatăl lui s-a stins din viață la 74 de ani. În postarea pe Facebook, cântărețul a povestit despre relația lui cu părintele, cel care a fost dezamăgit că fiul a renunțat la medicină, dar fericit că are o carieră în muzică.

Ieri, 13 ianuarie, Dinu Maxer a încărcat pe pagina lui oficială de Facebook mai multe imagini cu tatăl lui, dar și un mesaj emoționant la trecerea acestuia în neființă. Peste două luni, acesta urma să împlinească 75 de ani.

„A fost până azi … un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi despre tatăl meu…

Mi-l amintesc ținându-mă de șaua de la bicicletă …sau stand cu mine când studiam la acordeon…apoi îmi amintesc că s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orgă…a fost și dur cu mine, în adolescență când mă pregăteam pentru treaptă I sau pentru admiterea la medicină…mi-l amintesc în sală la primul meu spectacol și apoi bucurându-se când devenisem cunoscut…dezamăgit că am lăsat medicina, dar mulțumit că eram fericit cu viața mea de artist. L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu cariera mea muzicală – acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care laudă sau felicita”, a transmis cântărețul despre tatăl lui.

tatal-lui-dinu-maxer-a-murit-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Dinu Maxer a mai adăugat că mereu a avut o relație specială cu tatăl lui, aveau aceleași pasiuni. Aceasta se împăca bine și cu nepoții. „Ne uităm mereu la meciuri împreună! Aveam aceeași echipa favorită – Steaua! Am fost pe stadion la semifinală cu Andrerlech în 1996! În ultimii ani, mergeam la el și vedeam meciurile importante împreună.

L-am văzut apoi dedicându-se total celor doi frați ai mei – făcând și pentru ei tot ce putea…dovedindu-mi că nu era doar pentru mine un tată perfect! A fost un învingător!”, a scris el pe Facebook.

„În 2007 a primit vestea că are cancer de prostată! 11 ani mai târziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul! Apoi a venit Andreas în viață lui…a încercat să fie bunicul care-i face pe plac și care stă cu el la orice ora din zi sau din noapte…îi dădea dulciuri când îl lăsăm la el, spunându-ne „Vreau să-și amintească de mine că fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolată!”

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani…dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței pe care i-a văzut crescând! Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!”, a mai adăugat Dinu Maxer.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă