Tatăl lui Britney Spears renunță la tutelă

2 luni in urmă 41

Jamie Spears a fost de acord să renunțe la stututul de tutore al fiicei lui, a anunțat joi presa americană. Acest lucru ar putea pune capăt unei amare bătălii juridice ultramediatizate, relatează AFP.

Citând noi documente legale, site-ul de știri TMZ a declarat că Jamie Spears intenționează să „colaboreze cu curtea și cu noul avocat al fiicei sale pentru a pregăti pentru o tranziție lină către un nou tutore”. Britney Spears a lansat proceduri legale pentru a elimina tutela controversată a tatălui ei, ceea ce îi conferă tot controlul asupra finanțelor sale.

Britney Spears, care a luat o pauză în activitate din 2018, a cerut în 2020 să fie scoasă de sub tutela tatălui ei. În 2007, după divorţul de Kevin Federline, cântăreaţa a avut o cădere nervoasă și a pierdut custodia celor doi copii, pe care îi vizitează în prezent.

Presupusa cădere nervoasă a stat la baza internării ei într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei.

Un judecător a respins la sfârșitul lunii iunie cererea de a-l înlătura pe tatăl cântăreţei Britney Spears din rolul de co-tutore al averii ei.

Cererea de a-l suspenda pe James "Jamie" Spears odată cu desemnarea unei instituţii financiare ca unic tutore al averii a fost în schimb respinsă.

Cântăreaţa americană, în vârstă de 39 de ani, a cerut atunci unui judecător să pună capăt tutelei „abuzive”, care i-a marcat viaţa în ultimii 13 ani, şi l-a denunţat pe tatăl ei pentru controlul exercitat asupra vieţii ei.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă