Tatăl fetiţei ucise în accidentul rutier, după eliberarea şoferiţei: „Dacă ai bani şi eşti putenic, scapi”

1 lună in urmă 3

Tatăl fetiţei de 7 ani moarte în urma accidentului din cartierul bucureştean Andronache nu se aştepta ca şoferiţa de 56 de ani, care a provocat tragicul accident să fie eliberată, transmite Antena 3.

Șoferița care a ucis două fete în accidentul din București a fost eliberată și plasată sub control judiciar, iar tatăl fetiţei de 7 ani decedate în accident crede că a avut pile.

Nici nu mă aşteptam. Noi le-am adus moarte acasă pe fetiţele astea două şi ea este în libertate. Dacă ai bani şi eşti putenic, scapi. Fetele acestea au murit la colţul străzii, dacă vă uitaţi în video a ajuns la ele fără să clipeşti. Avea 100 la oră. Vreau să se facă dreptate. Fetiţele au murit, au lăsat două familii. Vreau să iasă lumea în stradă, să vorbească. Au avut pile, nu ştiu ce au avut. Nu mă aşteptam să fie aşa niciodată.

Tatăl fetiţei de 7 ani dedecate în accident:

Șoferița în vârstă de 56 de ani care, sâmbătă, a ucis două fete în cartierul bucureștean Andronache, după ce a intrat cu mașina pe trotuar, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Şoferiţa care a provocat accidentul din cartierul Andronache, acolo unde două fete au fost ucise, a recunoscut că a băut rom înainte de a se urca la volan. Surse din anchetă au declarat, luni, pentru ziar, că șoferița avea o alcoolemie puțin peste 0,60 g/l în sânge, la trei ore după accident. Duminică, femeia le spusese anchetatorilor că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele.

Martorii au povestit că după ce mașina le-a lovit pe fete și a dărâmat un stâlp de beton, acul vitezometrului s-a oprit la 107 km/h.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă