Tatăl fetiței moarte în accidentul din cartierul Andronache: „Nu a pierdut controlul. S-au certat și au vrut să se omoare”

1 lună in urmă 1

Tatăl fetiței de 7 ani moarte în urma accidentului din cartierul bucureştean Andronache susţine că femeia nu a pierdut controlul maşinii, ci a intrat în stâlp pentru că ar fi vrut să se omoare, transmite Antena 3. În urma impactului a murit și o tânără de 21 de ani.

Ea mi-a omorât copilul! Nu a pierdut controlul. Ei s-au certat pe drum și au vrut să se omoare ei doi și au intrat în stâlp. Au omorât două vieți, doi pui, doi copii nevinovați. S-au certat și au vrut să se omoare.

Tatăl uneia dintre fetiţe:

Șoferița de 56 de ani care a provocat accidentul din cartierul bucureștean Andronache, soldat cu moartea a două fete aflate pe trotuar, a fost reținută pentru 24 de ore.

Duminică, femeia le spusese anchetatorilor că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele. Potrivit martorilor,
acul vitezometrului s-a oprit la 107 km/h. La trei ore după accident, șoferița avea o alcoolemie puțin peste 0,60 g/l în sânge.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă