Tatăl fetei ucise la Iași, alături de prietenul ei, a mers la tribunal, încercând să stea de vorbă cu criminalul

3 săptămâni in urmă 31

Principalul suspect, dus la audieri Principalul suspect, dus la audieri

Tatăl tinerei ucise alături de prietenul ei de origine marocană a venit, joi, la Tribunalul din Iași, unde principalul suspectul a fost adus la audieri, încercând să stea de vorbă cu acesta. Bărbatul considerând că agresorul nu a acţionat singur, ci ar fi avut mai mulți complici.

JOI, 23 DECEMBRIE 2021, 16:47

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Tatăl Vanesei Burlacu, tânăra ucisă în urmă cu două săptămâni alături de prietenul ei, a venit la Tribunalul Iaşi pentru a încerca să-l vadă pe cetăţeanul marocan Ahmed Sami El Bourkadi, student la UMF Iaşi, acuzat că ar fi comis dubla crimă, potrivit news.ro.

"Aş fi vrut să fiu în sala de judecată, pentru a-l întreba de ce mi-a omorât fata. Era singurul meu copil, aş vrea să ştiu din ce cauză s-a întâmplat totul. Vreau să ştiu motivul şi câţi au mai fost acolo. Nu cred că a acţionat singur, cred că au fost mai mulţi", a spus tatăl tinerei omorâte cu mai multe lovituri de cuţit.

Bărbatul a precizat că nu a discutat deocamdată cu procurorul de caz şi că urmează să se ducă la locuinţa unde stăteau cei doi tineri, pentru a recupera lucrurile fiicei sale.

Cetăţeanul marocan Ahmed Sami El Bourkadi, student la UMF Iaşi, este suspectat că i-ar fi ucis cu mai multe lovituri de cuţit pe Jiynah Youssef, de asemenea student la UMF Iaşi, şi pe prietena acestuia, Burlacu Ioana-Vanesa.

El a fost adus miercuri seară în ţară, pe aeroportul Otopeni, după ce a fost prins la Roma, iar în jurul orei 23.00 a ajuns în arestul Poliţiei judeţului Iaşi.

Joi, el a fost prezentat în faţa magistraţilor ieşeni,, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă