Tatăl Cătălinei Ponor, reținut după ce a agresat doi polițiști locali. Fost rugbist, Florin Bărbascu a fost plasat sub control judiciar

2 luni in urmă 14


Florin Bărbascu, 54 de ani, tatăl Cătălinei Ponor, multiplă campioană olimpică la gimnastică, a fost reținut pentru 24 de ore după un incident în care a fost implicat în cursul zilei de 6 martie, când a lovit cu pumnul doi polițiști locali. Ulterior, bărbatul a fost plasat sub control juduciar, informează portalul constănțean Focus Press.


Anchetatorii au stabilit că în data de 6 martie, în jurul orei 9.00, bărbatul a lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să-l imobilizeze, după ce, în prealabil, a refuzat sa se legitimeze, în timp ce încerca să între în incinta sălii de fitness pe care o administrează.


Florin Bărbascu. Foto: Facebook

Polițiștii au fost transportați la spital, ambii având nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.


Ca urmare a incidentului, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj.


După audierea martorilor și urmărirea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au luat decizia de a-l reține pe agresor. Ulterior, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.


Potrivit super-liga.ro, Florin Bărbascu este născut la Bârlad, acolo unde a și început rugby-ul, la clubul Rulmentul.


La Constanța, tatăl Cătălinei Ponor a jucat rugby la echipe precum ITC, Cleopatra, CS Năvodari, RC Farul, iar în ultimii ani a fost component al echipelor de old-boys Rechinii și Farul.


Florin Bărbascu. Foto: Facebook
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă