Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani. Cum l-a pozat prezentatoarea: „E ziua celui mai tânăr dintre noi”

1 lună in urmă 28

Astăzi, 31 decembrie, Andreea Esca a atras atenția cu cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. Nu este vorba despre o galerie foto cu ea, la pupitrul știrilor, ci una cu tatăl ei, care a împlinit 83 de ani.

E zi de sărbătoare în familia Esca! Capul familiei, Dumitru Esca, a împlinit 83 de ani. Ziua nu a putut trece ca oricare alta, ci într-un mod special. Toți s-au reunit, au stat la masă, împreună, l-au sărbătorit pe tatăl prezentatoarei.

Andreea Esca a postat și câteva imagini pe Instagram. În una dintre ele apare ea, tatăl ei, dar și Alexia Eram. Ele au zâmbetul pe buze, în timp ce el privește serios către aparatul de fotorafiat. În altă imagine, Dumitru Esca e alături de soție, de mama prezentatoarei, cei doi ciocnind un pahar de șampanie sau coktail.

„Azi e ziua celui mai tânăr dintre noi! La mulți ani, Giovanni! 83. Tata e cam tare… ”, a transmis vedeta de la Pro TV.

tatal-andreei-esca-83-de-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mulți colegi de breaslă și prieteni de-ai Andreei Esca i-au urat tatălui ei La mulți ani pe Instagram, printre aceștia Lavinia Petrea, Andreea Marin, bucătarul Adi Hădean, dar și Andreea Raicu.

Cum l-a dezamăgit Andreea Esca pe tatăl ei

Imediat după terminarea liceului, Andreea Esca a dat la facultate, l-a ascultat pe tatăl ei și a dat la ASE. Se pregătise intens pemtru a deveni economist, sau contabil. Numai că providența i-a îndreptat pașii spre cu totul altceva. Viitoare vedetă PRO TV decidea să intre la Școala Superioară de Jurnalism, ca mai apoi să meargă la CNN.

Dumitru Esca a fost foarte supărat pe fiica sa, neînțelegând rostul facultății de jurnalism, și implicit alegerea fiicei sale. „Am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe. Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE» Și s-a dus! S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de Jurnalism. Nu eram încântat. Mai erau și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea s-a dus unde a vrut și după aia am susținut-o.”, a dezvăluit tatăl Andreei Esca.

De-a lungul anilor, prezentatoarea a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui ei, dar a și recunoscut că era foarte sever cu ea când era copil.

„Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever și uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine”, mărturisea Andreea Esca despre tatăl ei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă