Târgul de Crăciun din Sibiu va avea loc în acest an. Accesul se va face în baza certificatului verde

2 săptămâni in urmă 13


Târgul de Crăciun din Piața Mare din Sibiu se va desfășura între 26 noiembrie și 2 ianuarie și va funcționa cu o serie de restricții impuse în contextul pandemiei. Astfel, va fi permis accesul a cel mult 2.500 de persoane simultan, iar participanții vor intra la târg în baza certificatului verde, relatează News.ro.


Potrivit organizatorilor, spațiile libere din cadrul târgului vor fi extinse pentru a se evita aglomerația și vor fi amplasate cel mult 80 de căsuțe, comparativ cu 120 câte erau la edițiile de dinaintea pandemiei.


2.500 de persoane vor putea intra în același timp în zona în care are loc Târgul de Crăciun, deși spațiul ar permite de trei ori mai mulți participați.


„Şi în această ediţie ne vom bucura de roata panoramică, de proiecţiile din Piaţa Mare şi de patinoar. Abia aşteptăm reîntâlnirea cu sibienii şi cu cei care vizitează oraşul, pentru a reporni împreună Crăciunul”, au anunțat organizatorii evenimentului care nu a avut loc anul trecut din cauza pandemiei.


Căsuţa lui Moş Crăciun va fi deschisă începând de vineri, 12 noiembrie, iar până în 21 noiembrie va funcționa ca centru de vaccinare. Vaccinarea anti-COVID se va face aici între orele 12:00 și 20:00.


Și în București ar putea avea loc un târg de Crăciun în acest an. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat astăzi că târgul va avea loc în Piața Universității, dar doar în situația în care evoluția epidemiologică o va permite.


Foot: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă