Târgul de Crăciun din Sibiu a primit undă verde. Condițiile pentru cei care vor să-l viziteze

2 săptămâni in urmă 8

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 16:41

92 citiri

Târgul de Crăciun din Sibiu a primit undă verde. Condițiile pentru cei care vor să-l viziteze

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi organizat în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie, cu restricţii impuse de pandemie.

Astfel, numărul căsuţelor va fi redus, iar accesul publicului se va face pe baza certificatului verde.

Vor fi acceptate cel mult 2.500 de persoane.

”E oficial! Anul acesta magia Crăciunului revine în Piaţa Mare, în perioada 26 noiembrie - 2 ianuarie! Vom avea o ediţie adaptată noilor condiţii de siguranţă, astfel încât să ne putem bucura pe deplin de Sărbători”, au anunţat, joi, organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu.

Aceştia precizează că au pregătit măsuri în concordanţă cu condiţiile actuale impuse de pandemie.

Astfel, va fi delimitat perimetrul pentru a putea gestiona accesul participanţilor, va fi limitat numărul de persoane prezente simultan în Târg şi vor fi extinse spaţiile libere, astfel încât să nu se creeze aglomeraţie.

De asemenea, intrarea se va face pe baza certificatului verde.

Organizatorii au precizat că vor fi cel mult 80 de căsuţe, faţă de 120 cât erau în anii trecuţi, şi se va permite accesul pentru cel mult 2.500 de persoane odată, deşi spaţiul ar permite de trei ori mai mult.

”Şi în această ediţie ne vom bucura de roata panoramică, de proiecţiile din Piaţa Mare şi de patinoar. Abia aşteptăm reîntâlnirea cu sibienii şi cu cei care vizitează oraşul, pentru a reporni împreună Crăciunul”, au mai transmis organizatori.

Căsuţa lui Moş Crăciun se va deschide în cursul zilei de vineri, 12 noiembrie, iar până în 21 noiembrie va fi centru de vaccinare.

Anul trecut Târgul de Crăciun a fost anulat din cauza pandemiei.

Citeste si:

Klaus și Carmen Iohannis, reclamaţi la Poliţie de un sibian pentru că nu au purtat mască de protecție. „Sper ca legea să fie aceeași pentru toți” VIDEO

Un bărbat din SIbiu s-a plâns autorităților că, în 10 octombrie, Klaus şi Carmen Iohannis au participat la Sibiu la redeschiderea Catedralei Evanghelice la finalul unui lung proces de...

Tineri care desenau cu grafitti pe pereții unui magazin din Sibiu, cercetați de poliție VIDEO

Au vrut să-și exprime creativitatea pe ziduri dar acum sunt anchetați. Polițiștii locali i-au prins în flagrant. În plus, toată acțiunea lor a fost surprinsă și de camerele de...

DigiSport.ro

Digi24.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă