Târg de job-uri la Iași pentru românii din diaspora care vor să se întoarcă în țară. Când are loc evenimentul

1 lună in urmă 37

Primăria Municipiului Iaşi şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) au anuțat că vor organiza vineri, 27 august, pe pietonalul Ştefan cel Mare, un târg al locurilor de muncă dedicat românilor din diaspora.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi, Sebastian Buraga, a declarat că evenimentul este inclus în cadrul programului "Sărbătoarea Diasporei - Iaşiul este acasă!" - ediţia 2021.

"Agenţii economici îşi vor promova activitatea şi oferta de locuri de muncă în cadrul standurilor pe care Primăria Municipiului Iaşi le va pune la dispoziţie.

Cetăţenii români din diaspora care doresc să se întoarcă acasă şi să devină persoane active pe piaţa muncii au astfel oportunitatea de a interacţiona direct cu potenţiali angajatori ieşeni sau de a primi informaţiile prin intermediul familiilor, prietenilor sau reprezentanţilor Biroului Diaspora din cadrul Primăriei.

Biroul Diaspora transmite săptămânal oferta locurilor de muncă puse la dispoziţie de AJOFM către oficiile diplomatice şi consulare, centrele consulare, asociaţiile româneşti şi mass-media de limba română din afara graniţelor", a declarat Sebastian Buraga.


Citeste si:

Doi din zece angajaţi români vor să muncească şi după ieşirea la pensie

Un TIR s-a răsturnat pe un drum din județul Iași. O persoană a rămas încarcerată

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă