Țara în care oamenii vor putea cumpăra alcool doar dacă au certificat de vaccinare: ”Dacă sunt nemulțumiți, să se vaccineze”

2 săptămâni in urmă 34

Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 07:37

100 citiri

 ”Dacă sunt nemulțumiți, să se vaccineze”

Oamenii care locuiesc în provincia Quebec, din Canada, vor putea intra în magazinele care vând alcool și canabis doar dacă au certificat de vaccinare începând cu 18 ianuarie.

Deși regiunea are printre cele mai ridicate rate de imunizare, numărul infectărilor a crescut considerabil în ultima perioadă, circa 15.000 pe zi, astfel că oficialii au considerat că sunt necesare măsuri mai drastice.

„Ceea ce vreau să spun este că, dacă nu vrei să te vaccinezi, stai acasă. Dacă oamenii nevaccinați sunt nemulțumiți, există o soluție foarte simplă: să se vaccineze”, a declarat Ministrul Sănătății din Quebec, Christian Dubé, potrivit BBC.

Certificatul digital era deja obligatoriu pentru accesul în unitățile sanitare, teatre, baruri, săli de sport și spectacole în spații închise. Mai mult, oamenii nu pot circula noaptea, între orele 22:00 și 05:00.

Citeste si:

Mii de litri de alcool de contrabandă, deversați într-un râu de autoritățile talibane din Afganistan VIDEO

Serviciile de informaţii afgane au anunţat că au confiscat aproximativ 3.000 de litri de alcool de contrabandă, care au fost apoi deversaţi într-un canal la Kabul, noile autorităţi talibane...

 Un bărbat prins cu „iarbă” asupra sa la un control de rutină ascundea acasă o cantitate impresionantă de droguri VIDEO

Un bărbat de 53 de ani din Sighetu Marmației s-a ales cu dosar penal și riscă să fie arestat preventive, după ce polițiștii de fontieră l-au prins pe stradă în timp ce avea asupra sa un...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă