Tanya Roberts, celebra ”Bond Girl”, a murit la o zi după ce s-a anunțat din greșeală decesul ei

1 lună in urmă 19


Actriţa americană Tanya Roberts, celebră mai ales pentru rolurile sale din filmul James Bond „A View to a Kill” și sezonul final din „Charlie’s Angels” a murit marți la vârsta de 65 de ani, la un spital din Los Angeles. Anunțul a venit la scurt timp după ce un reprezentant al său a anunţat prematur decesul său, la începutul acestei săptămâni, relatează miercuri DPA și Agerpres.


Duminică, (ora locală) moartea acesteia a fost anunțată din greșeală de către reprezentatul actriței. Publicistul actriţei, Mike Pingel, a corectat greşeala în aceeaşi zi, confirmând pentru Associated Press că actriţa era în viaţă, însă starea ei era "gravă".


Anunţul prematur al decesului a rezultat din interpretarea greșită a unei conversaţii între Pingel şi O'Brien, partenerul actriței, în care acesta din urmă i-a spus că partenera sa părea că "se îndepărta" în timp ce el o ţinea aproape, duminică, la spital. Mai multe media, inclusiv Los Angeles Times, au publicat luni necrologul Associated Press.


Pe numele său real Victoria Leigh Blum, actriţa s-a născut la New York în 1955.


Ea şi-a început cariera ca fotomodel şi a apărut în reclame de televiziune înainte de a debuta în film, în 1975, în pelicula horror "Forced Entry".


Cel mai cunoscut rol al lui Roberts a fost în lungmetrajul din 1985 "A View to a Kill". Roberts a interpretat-o atunci pe Stacey Sutton, o geoloagă americană care devine ţinta răufăcătorului Max Zorin (Christopher Walken).


Tanya Roberts a mai jucat şi în al cincilea sezon al serialului "Charlie's Angels" (1976-1981), unde a interpretat rolul Julie Rogers, dar şi în alte filme precum "The Beastmaster" (1982) sau "Sheena" (1984).


Ultimul său rol celebru a fost în serialul "That '70s Show".


Foto: Profimedia


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă