Tanti Sofica a îmbrăcat rochia albă de mireasă la 76 de ani. Miluță, ginerelul cu 30 de ani mai tânăr, este în culmea fericirii

2 săptămâni in urmă 24

Tanti Sofica, o femeie de 78 de ani, a devenit „mireasa anului” după ce s-a decis să se căsătorească cu un bărbat de 48 ani, pe nume Mirel.

Femeia a respectat tradiția întocmai, așa că în cadrul ceremoniei unde cei doi și-au unit destinele, tanti Sofica a îmbrăcat rochia albă de mireasă, spre mulțumirea fericitului mire.

Tanti Sofica nu este la prima căsătorie, astfel că ea a mai avut un soț, care din păcate a murit, iar femeia a rămas singură. Cu toate acestea destinul a fost blând, iar în viața ei a apărut un bărbat cu 30 de ani mai tânăr, față de care a simțit o conexiune specială, iar sentimentul a fost unul reciproc.

Cei doi au dezvoltat sentimente puternice unul față de celălalt, astfel că în ciuda gurilor rele, au decis să se căsătorească.

“A venit băiatul la mine, a lucrat la mine și cu una cu două a zis că vrea să fie cu mine. Eu am spus că sunt oleacă mai în vârstă și a zis că nu contează anii și ne-am luat”, a povestit tanti Sofica pentru Acces Direct.

Tanti Sofica are un fiu mai mare decât soțul său, totuși ei au lăast la o parte toate prejudecățile și au decis să aibă o viață fericită împreună.

„Am mai venit la treabă și tot spunea că vrea să fie cu mine și am zis dacă tot vii și vrei să fii cu mine atunci stai cu mine”, a mărturisit femeia.

Sofica a declarat că a îmbrăcat rochia de mireasă înainte de nuntă pentru că voia Miluță să o vadă. Bărbatul a mărturisit emoționat că atunci când o vede pe soția lui în rochie albă simte iubire.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă