Tania Budi a împlinit 53 de ani. Cât de bine arată vedeta și ce face pentru a arăta impecabil

2 luni in urmă 2

Tani Budi împlinește astăzi 53 de ani, vârstă pe care nu o arată. Vedeta se poate lăuda cu o frumusețe naturală peste care timpul pare să nu-și lase amprenta. După cum a mărturisit în mai multe rânduri, nu este adepta operațiilor estetice invazive, ci apelează periodic la proceduri minim invasive, discrete.

Pegătirile pentru ziua ei de naștere au presupus și urmarea unui tratament de rejuvenare facială la care, de regulă, apelează de trei ori pe an.

Tania Budi a împlinit 53 de ani. Cât de bine arată vedeta și ce face pentru a arăta impecabil

Cât despre PRP, tratament cunoscut și sub numele de Terapia Vampir, Tania apelează la el cam de 2 ori pe an. Este o tehnică proprie de tip PRP pentru rejuvenarea facială care folosește celule proprii.

126383328_10224090483348244_7562324576456742712_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Se recoltează sânge, se centrifughează și se îmbogățește cu un cocktail de substanțe hrănitoare ce se injectează apoi la nivelul feței sau al gâtului.

„(…) Vreau să întâmpin vârsta de 53 de ani cu un ten luminos, ferm și intens hidratat.

Mezoterapia se numără, alături de PRP, printre tratamentele mele favorite atunci când vine vorba despre rejuvenare facială. Sunt proceduri simple, rapide, care nu dor și mă ajută să îmi păstrez în timp prospețimea tenului”, declară Tania Budi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă