Tanczos Barna, propus interimar la Ministerul Cercetării. Florin Cîțu a acceptat miercuri demisiile miniștrilor USR-PLUS, printre care și cea a lui Ciprian Teleman

1 lună in urmă 54

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/09/Tanczos-Barna-guvern.jpeg
Ministrul mediului, Tanczos Barna (UDMR), a fost propus pentru portofoliul interimar de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, după ce marți miniștrii USR-PLUS și-au dat demisia în bloc din Guvern.

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că a acceptat demisiile miniștrilor USR PLUS și a trimis şi propunerile de interimari la Palatul Cotroceni.

Propunerile de miniștri interimari, potrivit unei informări oficiale a Executivului:

Florin Cîțu- Ministerul Fondurilor Europene

Dan Vîlceanu- Ministerul Transporturilor

Cseke Attila- Ministerul Sănătății

Tanczos Barna- Ministerul Cercetării

Virgil Popescu- Ministerul Economiei

Fostul ministrul Cercetării, Dezvoltării și Inovării, Ciprian Teleman (USR-PLUS), a publicat la sfârșitul săptămânii trecute un raport de activitate pe primele șase luni de mandat, spunând că urmează să publice zilele acestea și un raport pentru ultime luni.

În raportul de activitate, principalele realizări listate sunt procesul abia lansat de evaluare externă a sistemului național de cercetare-dezvoltare-inovare, cu sprijinul Comisiei Europene, respectiv PNRR – componentele de cercetare și digitalizare, pentru care România așteaptă încă aprobarea Bruxelles-ului.

Articolul Tanczos Barna, propus interimar la Ministerul Cercetării. Florin Cîțu a acceptat miercuri demisiile miniștrilor USR-PLUS, printre care și cea a lui Ciprian Teleman apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă