Tănase se poate transfera înaintea lui Moruţan, Olaru şi Florinel Coman. Precizarea lui Victor Becali

1 lună in urmă 1

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Despre el, discuţia legată de un posibil transfer în străinătate este mai veche, mai ales că jucătorul refuză să continue la FCSB, echipă cu care mai are contract până în 2022.

Florin Tănase este cea mai accesibilă vedetă a lui Gigi Becali pentru un transfer

Victor Becali lasă de înţeles că jucătorul se află la ultimele luni în tricoul echipei FCSB, chiar dacă ştie că vărul său, Gigi Becali, îl apreciază foarte mult şi nu ar vrea să-l lase să plece decât pentru minimum 5 milioane de euro.

Cum preţurile cerute pentru Moruţan, Florinel Coman şi Olaru sunt mult mai mari, Tănase ar putea fi primul jucător plecat de la liderul Ligii 1.

"Cum spuneam, ofertele nu le face nimeni. Este un jucător propus. În momentul în care va veni oferta, cel care hotărăşte este clubul FCSB, proprietarul jucătorului. El spune 'da' sau 'nu'. Evoluţiile lui îl îndreptăţesc să se gândească la un transfer în străinătate.

Este golgheterul campionatului, cu evoluţii foarte bune, spun eu că a avut o evoluţie foarte bună şi cu Macedonia de Nord. Este bun de transferat, cum s-ar spune", a declarat Victor Becali, pentru AS.ro.

”Florin Tănase s-ar duce pe un salariu de 1,5 milioane de euro!”

Recent, Victor Becali a explicat pentru Digi Sport Matinal în ce condiţii ar putea pleca Florin Tănase de la FCSB. După cum se ştie, fotbalistul nu vrea să-şi prelungească înţelegerea cu echipa în termenii propuşi de Gigi Becali.

”Sigur că este urmărit, dar nu este perioadă de mercato. Patronul cere cât vrea, până la urmă. Vom vedea ofertele când se deschide perioada.

Echipe care sunt în poziții medii pot face oferte. Și după Tănase se uită cluburile. De unde știți că nu este pe listă?”, a spus Victor Becali, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Becali a dezvăluit suma pentru care Florin Tănase ar fi de acord să-și pună semnătura pe un nou contract în cariera sa.

”Dacă pleacă în zona arabă, nu mai poate juca la națională sau cum? Ce, Rădoi nu a jucat acolo și a venit și la echipa națională?

Dacă i-ar da jucătorului 1,5 milioane și patronului câți bani vrea, eu cred că s-ar duce”, a mai spus Victor Becali, la Digi Sport.

Etichete: victor becali , gigi becali , florin tanase , transferuri fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă