Tânărul suspectat că i-a ucis pe cei doi studenți din Iași, dus de polițiști la Tribunalul din Iași. Magistraţii trebuie să decidă dacă rămâne în arest

3 săptămâni in urmă 25


Principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași, Ahmed El Bourkadi, a fost adus, joi, de polițiști la Tribunalul din Iași. Magistraţii trebuie să se hotărască dacă acesta va rămâne în arest pentru 30 de zile, potrivit Ziarul de Iași.


Poliţia Română a anunțat miercuri, 22 decembrie, că tânărul de 20 de ani suspectat de uciderea unui student marocan şi a prietenei acestuia, la Iaşi, a fost adus din Italia în România. Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi este acuzat de comiterea infracţiunii de omor calificat.


Tânărul a fost dus în această dimineață la Tribunalul de Iași de echipajele de poliție. Inițial, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea, dispunând arestarea acestuia pentru 30 de zile. Mai apoi, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au amânat pentru astăzi luarea vreunei decizii în cazul contestației formulate de Ahmed Sami El Bourkardi, potrivit Ziarul de Iași.https://youtu.be/1DXTS6ixo40

Reprezentanții Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice Iași urmează să stabilească ce fel de combustibil a folosit suspectul pentru a incendia vila.


Doi tineri au fost uciși la Iași pe 11 decembrie, într-o vilă, iar principalul suspect este un student la medicină de origine marocană, Ahmed Sami El Bourkadi. În urma necropsiei victimelor, s-a constatat că în ambele cazuri rănile erau „trase la indigou”, iar moartea tinerilor a fost una violentă, prin înjunghiere repetată.


La câteva ore după ce cadavrele tinerilor au fost găsite, Ahmed El Bourkadi, a mers la aeroport, împreună cu prietena, și a plecat în Italia. Acesta îşi cumpărase bilet de avion spre Italia cu o lună înainte de a pleca. Dat în urmărire internațională, el a fost capturat săptămâna trecută de carabinierii italieni la Roma.


Suspectul a mers la spital să primească îngrijiri medicale chiar în noaptea atacului Ahmed Sami El Bourkadi, originar din Maroc, cu cetățenie canadiană, suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iași, s-a prezentat în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu o plagă tăiată la mâna dreaptă, la Spitalul de Urgențe „Sf. Spiridon”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă