Tanarul fugit din orfelinat care a facut senzatie la "Romanii au talent". Povestea fascinanta de viata a lui Mihai Ghintan

1 lună in urmă 3

O noua editie a emisiunii "Romanii au talent" de la Pro TV s-a incheiat cu povestea uluitoare a lui Mihai Ghintan, un rapper in varsta de 20 de ani care l-a convins pe Florin Calinescu, membru al juriului, sa-l califice direct in semifinale.

Sub numele de scena "GIM", Mihai a oferit scene emotionante dupa ce si-a dat seama cat de mare succes a avut melodia interpretata de el, una inspirata din realitatile dure ale vietii. Ca urmare, Florin Calinescu i-a acordat "Golden Buzz", echivalent cu calificarea directa in semifinale, timisoreanul izbucnind apoi intr-o manifestare de bucurie rar intalnita.

Pe parcursul show-ului, adolescentul si-a relatat experienta trista, el traind in orfelinate pana la varsta de 12 ani, pana cand s-a hotarat sa "evadeze" si sa ia viata in piept. Induiosator e faptul ca prima sa amintire din orfelinat a fost clipa in care fratele sau a fost adoptat, el ramanand in continuare in acel mediu neplacut.

Mai departe, Mihai a trait timp de 3 ani pe strazi si a muncit cu ziua prin diverse locuri pentru a se putea intretine. In ciuda acestui fapt, si-a descoperit talentul artistic, avand ocazia sa ia lectii de trombon, tobe si pian si, in paralel, sa fac inclusiv lectii de teatru.

"Ma gandeam la ce spuneai, ca vrei la un moment dat sa iti intemeiezi o familie si copiii tai sa aiba bunici, nu? Si ca tu n-ai avut bunici. Te deranjeaza daca eu as fi bunicul tau? Crezi in povestea cu pestisorul de aur?", a spus Florin Calinescu atunci cand a declansat fericirea lui GIM.

Citeste si:

FOTO O blonda sexy, noua patroana de la Astra Giurgiu. "E o enciclopedie de fotbal. O fata foarte desteapta"

FOTO Unde si-a prezentat Novak Djokovici al 9-lea trofeu cucerit la Australian Open

Simona Halep nu mai e pe locul 2 in lume. Ce pozitii ocupa jucatoarele noastre in topul WTA dupa Australian Open


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă