Tânărul care s-a dus călare la maternitate și-a vândut casa obținută din donații și și-a cumpărat o mașină de lux

1 lună in urmă 32


Imaginile cu Sergiu Ciobotariu, 23 de ani, au făcut înconjurul României în primăvara trecută. Când a aflat că soţia lui a născut, bărbatul a vrut neapărat să-şi vadă fiul la maternitate şi să le ducă mâncare. Fiindcă n-a avut bani de taxi, a venit călare de la Răducăneni, 40 de kilometri de Iași! Acum, scrie Bună Ziua Iași, tânărul și-a vândut casa cumpărată din donații, și-a achziționat o limuzină de lux și s-a mutat înapoi în locuința dărăpănată în care stătea.


După ce povestea lui a devenit cunoscută, oamenii de bine, între care fostul luptător Cătălin Moroșanu, s-au mobilizat, iar Sergiu Ciobotariu a reușit să facă rost de bani pentru a-și cumpăra o casă în Miroslava. Până în acel moment, Sergiu trăia, împreună cu soția și cei trei copii ai lor, într-o construcție neterminată.


Cătălin Moroșanu și Sergiu. Foto: Bună Ziua Iași

Însă
ajutorul oferit de cetăţenii generoşi i-a servit doar pentru o scurtă perioadă
din timp, Sergiu şi familia lui întorcându-se din nou în ghetou.


Potrivit Bună Ziua Iași, bărbatul a recurs la un gest neaşteptat şi şi-a vândut casa cumpărată din donaţii. Asta dexistă o clauză prin care îl obligă pe acesta să nu înstrăineze imobilul în următorii 5 ani de la achiziţionarea lui.


Banii de pe imobil i-ar fi investit într-un bolid de lux. Foștii vecini susţin că în casa în care a stat Sergiu s-au mutat acum mai mulți interlopi.


Bărbatul nu a putut fi constactat, însă potrivit BZI.ro, acesta a fost văzut în casa în care a locuit iniţial.


Casa neterminată în care locuiește Sergiu. Foto: Bună Ziua Iași

Sergiu Ciobotariu a fost anchetat penal în vara trecută, după ce a fost prins la volan, deşi el nici nu avea permis de conducere.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă