Tânără ucisă de iubit, crima descoperită de mama fetei, la Jilava. Criminalul s-a sinucis când a fost găsit cu cadavrul în casă

1 lună in urmă 2

Un bărbat din Jilava, judeţul Ilfov, şi-a înjunghiat concubina apoi s-a sinucis. O echipă a IPJ Ilfov şi un procuror criminalist s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări. Antena 3 a anunțat că mama tinerei a descoperit crima și pe criminal încercând să scoată cadavrul din casă.

„La data de 06 martie, a.c., politiștii din Ilfov au fost sesizați de către o persoană de sex masculin cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani și-ar fi înjunghiat concubina.

Din primele verificări, a rezultat faptul că un bărbat și-ar fi injunghiat concubina, în urma unei discuții, într-un imobil, din comuna Jilava, județul Ilfov, după care persoana in cauză s-ar fi sinucis, la scurt timp după incident.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Ilfov, împreună cu procurorul de caz pentru efectuarea cercetărilor la fața locului.”, a informat Poliția.

Criminalul și concubina lui locuiau împreună, dar femeia în vârstă de 37 de ani voia de mai mult timp să se despartă de bărbat. Sâmbătă de dimineață, cei doi s-ar fi certat în casă, la ceartă asistând și mama femeii. Aceasta a plecat la biserică, iar în timpul cât a lipsit a avut loc nenorocirea.

Cearta a excaladat în casă și bărbatul și-a înjunghiat concubina în gât. Femeia a murit, iar sursa citată scrie că mama acesteia a sosit acasă chiar când criminalul încerca să scoată cadavrul din casă.

A început să ţipe, fiind auzită de un vecin, care a apelat 112, moment în care agresorul s-a închis într-o cameră şi s-a înjunghiat. A murit și el până să intre în acea cameră polițiștii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă