Tânără sechestrată și agresată într-un apartament din Hunedoara. Poliția a eliberat-o și l-a reținut pe răpitor

3 săptămâni in urmă 19

Coșmar pentru o tânără, în vârstă de 19 ani, sechestrată într-un apartament din municipiul Hunedoara. Aceasta ar fi fost luată cu forța vineri, 24 septembrie, de la o petrecere de un bărbat, 48 de ani, care a dus-o la el acasă. Polițiștii au fost sesizați de tatăl tinerei, anunțat de o prietenă a fetei despre cele întâmplate. Oamenii legii l-au reținut pe suspectm sub acuzațiile de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tentativă de viol, a informat publicația locală Servus Press.

Polițiștii au fost sesizați vineri, în jurul orei 12.00, de un bărbat cu privire la faptul că, de dimineață, fiica sa a fost luată cu forța dintr-un local din oraș și sechestrată într-un apartament din municipiul Hunedoara.

Părintele disperat le-a spus polițiștilor că a fost anunțat telefonic de o prietenă a fiicei sale despre faptul că aceasta este ținută într-o locuință de un bărbat care s-ar fi oferit să o conducă acasă, cu un taxi.

Polițiștii au identificat suspectul, s-au deplasat la locuința bărbatului și au reușit să o elibereze pe tânără.

Agresorul a încercat s-o violeze

„Tânăra (care se pare că se afla sub influența alcoolului) a încercat să se împotrivească în momentul în care și-a dat seama că va fi dusă la locuința bărbatului. Aceasta prezenta urme de violență pe suprafața corpului, motiv pentru care a fost transportată la UPU Hunedoara, pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Hunedoara

.Polițiștii au mai stabilit că victima a refuzat să intre în casa bărbatului, iar acesta a lovit-o, pentru a o convinge. De asemenea, individul a încercat să întrețină raporturi sexuale cu tânăra.

În ciuda situației dramatice, fata a reușit să solicite prin mesaje ajutorul unei prietene, care i-a alertat părinții, iar aceștia au sesizat Poliția.

Victima a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, aproximativ 18-19 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul, reținut pentru 24 de ore, este anchetat penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tentativă de viol. Sâmbătă va fi prezentat magistraților Judecătoriei Hunedoara în vederea luării măsurilor legale.

Foto cu caracter ilustrativ: 123RF

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă