Tânără româncă însărcinată, moartă în Italia. Cristina conducea mașina care a fost distrusă complet într-un impact frontal

1 lună in urmă 2


Un accident cumplit a ucis duminică de dimineață o româncă însărcinată în 5 luni, pe o șosea din Italia. Mașina condusă de ea, un Opel, s-a izbit frontal de un Mitsubishi. Iubitul Cristinei e și el în stare critică, scrie portalul de știri Venezia Today.


Zeci de pompieri, salvatori și polițiști au intervenit duminică de dimineață, în jurul orei 10, la un accident în Caorle, o micuță localitate de coasă în nord-estul Italiei.


Cristina Durac, o româncă de 26 de ani, însărcinată în luna a cincea, conducea un Opel Meriva pe șoseaua metropolitană 54 și mașina ei s-a izbit frontal de un Mitsubishi.


Iubitul Cristinei, tot un român, era pe locul din dreapta. Cei doi au rămas încarcerați și a fost nevoie de zeci de minute pentru ca mompierii să-i scoată din autovehicolul complet distrus. Din păcate, viitoarea mămică nu a mai putut fi salvată. Iubitul ei a suferit răni grave la cap și a fost dus la spital în stare critică.Șoferul celeilalte mașini implicate, un italian în vârstă de 61 de ani, a fost rănit și el, fără încă ca viața să-i fie pusă în pericol.


Poliția n-a stabilit deocamdată dinamica accidentului și nu se știe care dintre autovehicule a intrat pe contrasens. E clar însă, după cum arată mașinile, că impactul a fost violent și foarte probabil ambele mașini aveau viteză foarte mare.


Foto: Pompierii italieni


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă