Tânără mămică găsită moartă în propriul frigider, înțepată cu șurubelnița, la cinci luni după ce a fost dată dispărută, în Venezuela

2 luni in urmă 49

O tânără mamă din Venezuela a avut parte de un sfârșit cumplit. Femeia a fost găsită moartă în propriul frigider, înțepată de zeci de ori cu șurubelnița, scrie Daily Mail.

Tânără mămică găsită moartă în propriul frigider, înțepată cu șurubelnița, la cinci luni după ce a fost dată dispărută, în Venezuela

Tânără mămică găsită moartă în propriul frigider, înțepată cu șurubelnița, la cinci luni după ce a fost dată dispărută, în Venezuela

Noticia al Minuto

O mamă din Venezuela, dată dispărută în luna februarie a acestui an, a fost găsită fără suflare și mutilată în propriul frigider, în casa ei din Santiago Marino. Ana Gabriela Medina Blanco, în vârstă de 19 ani, era într-o poziție fetală, cu mâinile legate, iar pe trup puteau fi observate 50 de răni produse prin înjunghiere. Fostul ei partener de viață, despre care se crede că este tatăl copilului de patru ani al victimei, a găsit-o pe aceasta pe 29 iulie, după căutari care s-au întins pe mai multe săptămâni. Detectivii cred că femeia a fost ucisă de actualul ei iubit, pe numele lui Josue, care a fost descris de vecini drept "foarte gelos și abuziv". Bărbatul din Caracas este acum de negăsit.

Fostul ei iubit a decis să afle ce s-a întâmplat cu tânăra mamă, după dispariție

Potrivit Daily Mail, semnalul de alarmă cu privire la dispariție s-a dat târziu, pentru că femeia obișnuia să se mute des iar familia avea rareori contact cu ea. Însă, pe măsură ce timpul a trecut iar Ana Gabriela nu mai dădea niciun semn de viață, fostul ei partener a decis să ia situația în propriile mâini și să încerce să găsească indicii despre dispariție chiar în locuința ei. Atunci când a intrat în casă, bărbatul a simțit un miros înțepător, moment în care a deschis frigiderul și a găsit-o pe femeie. Poliția a deschis o investigație și acum încearcă să afle dacă există dovezi care să-l incrimineze pe Josue.

"Am crescut-o împreună cu mama ei de la o vârstă fragedă, chiar i-am dat și numele meu. Era o fată tăcută, care nu se certa cu nimeni, cu visuri ca orice altă fată. Nu trebuia să se întâmple asa ceva", a spus Pablo Medin, tatăl ei vitreg, potrivit Noticia al Minuto. Acesta a explicat că Ana Gabriela era o fire calmă, veselă dar concentrată atunci când avea de rezolvat probleme.

Un val de criminalitate a cuprins statul Venezuela în ultimii ani, pe măsură ce colapsul economic se prelungește. Rata de omucidere a fost de 45.6 la suta de mii de locuitori în 2020, fiind raportate 11.891 de crime.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă