Tânără mamă condamnată la cea mai grea pedeapsă în Germania după ce şi-a ucis cei 5 copii

1 lună in urmă 17

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 15:25

193 citiri

Tânără mamă condamnată la cea mai grea pedeapsă în Germania după ce şi-a ucis cei 5 copii

O femeie din oraşul Solingen în vestul Germaniei a fost condamnată joi, 4 noiembrie, la închisoare pe viaţă după ce a fost găsită vinovată de uciderea a cinci dintre cei şase copii ai săi, toţi cu vârste cuprinse între unu şi opt ani, relatează DPA şi France Presse.

Tribunalul din oraşul Wuppertal (vest) a recunoscut "circumstanţe agravante" şi a condamnat-o pe femeie, în vârstă de 28 de nai, la cea mai grea pedeapsă în Germania. Acest lucru exclude practic eliberarea ei înainte de cel puţin 15 ani.

Potrivit rechizitoriului, drama a avut loc pe 3 septembrie 2020, în apartamentul familiei din Solingen, lângă Wuppertal.

Femeia a pus ceva în băutura copiilor ei în timpul micului dejun pentru ca ei să adoarmă.

Corpurile copiilor au fost descoperite în paturile lor la 3 septembrie anul trecut. Femeia a insistat că un intrus a pătruns în casa ei, a legat-o şi a forţat-o să trimită mesaje chat înainte de uciderea copiilor.

Experţi psihiatri nu au găsit nicio dovadă a unei boli mintale grave. Apărarea a cerut eliberarea pe motiv că rămân îndoieli dacă clientul său a comis crimele.

Instanţa a constatat că Melina, 1 an, Leonie, 2 ani, Sophie, 3, Timo, 6 şi Luca, în vârstă de 8 ani, au fost ucişi de mama lor, care ulterior s-a aruncat în faţa unui tren în gara centrală din Dusseldorf, dar a supravieţuit tentativei de suicid.

Aceasta îşi trimisese fiul cel mare, care a supravieţuit nevătămat, la bunica sa

Citeste si:

 „Criza politică şi sanitară creează condiţii din ce în ce mai dificile pentru mediul de afaceri”

Criza politică ce durează deja de câteva săptămâni şi situaţia actuală dificilă din domeniul sănătăţii creează condiţii din ce în ce mai dificile pentru mediul de afaceri din...

Un bărbat din Cluj care a exploatat o femeie timp de trei ani punând-o să cerşească, arestat preventiv

Un bărbat de 44 de ani a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane, după ce, timp ce trei ani, a exploatat o femeie pe care o punea să cerşească în diferite zone ale municipiului...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă